Sayfa 617/996 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: Viop - XXIII

bddk ise durmadan karar değiştiriyor veya öncekilere yenisini katıyor durmadan olmaya başladı bunlar

önceden bir toplantı olurdu bir metin açıklanırdı o kadar.

şimdi her gün yeni kararlar alıyorlar

zaten zemin kaygan milletin aklı hepten karışıyor

2. İlk düğme yanlış olunca hepsi peşinden yanlış geldi. konutta düşük faiz öncesi İlk baştan stok konutları bir fon kurulup satın alsa, aldığı müteahhit fatura kesecek vergi alacaksın. Sonra bunu kamu bankaları düşük faizle kredilendirme yapsa öncelik evi olmayanlardan başlasa. Hem gayrimenkul fiyatları uçmayacak hemde stabil gidecek piyasa. Sonrası üretim ve sanayi için fatura karşılığı uygun kredi versen yine burda da canlılık olur. Üçüncü pandeminin etkiledigi sektöre kira bedeli bundan stopaj alır devlet kira düşük göstermişse kiracı burda ihbarda bulunur hazinenin geliri artar. Yine bunlara piyasa daki işsizlik ödeneği kadar yardım edersin dolayısıyla ne enfilasyon artar ne faiz. Hemde kamunun geliri artar.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İlk düğme yanlış olunca hepsi peşinden yanlış geldi. konutta düşük faiz öncesi İlk baştan stok konutları bir fon kurulup satın alsa, aldığı müteahhit fatura kesecek vergi alacaksın. Sonra bunu kamu bankaları düşük faizle kredilendirme yapsa öncelik evi olmayanlardan başlasa. Hem gayrimenkul fiyatları uçmayacak hemde stabil gidecek piyasa. Sonrası üretim ve sanayi için fatura karşılığı uygun kredi versen yine burda da canlılık olur. Üçüncü pandeminin etkiledigi sektöre kira bedeli bundan stopaj alır devlet kira düşük göstermişse kiracı burda ihbarda bulunur hazinenin geliri artar. Yine bunlara piyasa daki işsizlik ödeneği kadar yardım edersin dolayısıyla ne enfilasyon artar ne faiz. Hemde kamunun geliri artar.
    Sen baya baya komünizmi tarif ediyorsun.[emoji23][emoji23]

4. Teşekkürler bilgi için, bae'nin o blok içinde yer aldığını bilmiyordum.
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    BAE kendi ölçeğinden (1,5 milyon bae vatandaşı ) büyük hedeflerin peşinde ve muhtemelen bu hezimetle sonuçlanacak.
    Bu olay özelinde bakarsak iki tarafta hafteri destekliyor. Kendi aralarında bir şeyler yapmaları gayet doğal

Hatta geçtiğimiz hafta israil anlaşması sonrasında bae’nin f35 talep ettiği söylenmişti. Ancak israilin buna sıcak bakmadığı belirtilmişti.
    Toparlarsak karşımızda suudi, mısır, bae , fransa, gkry ve yunanistan bloku var. İsraili temkinli olmakla beraber bu ekipte değerlendirilebilir. Şu anda bu ekip cicim aylarını yaşıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

https://www.sikayetvar.com/hepsiburada/iflas
    Bu linkde var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Ayasofya olmadı, Doğal gaz verelim. O da olmazsa definecilik yaparız.

Kalıcı tedbirler alarak, Yandaşa memleketin kaynaklarını döviz üzerinden peşkeş çekmeyerek, üretim odaklı, israfı azaltarak, işsizliği azaltarak en önemlisi halkın ülkesine, ekonomisine, yönetimine güveni tekrar getirmekle istikrar gelir. Yoksa lafla peynir gemisi yürümüyor.

Damat, dövizin artışını, “dövizle mi maaş alıyorsun” diye soruyor ise memleketin ekonomisi kimlere teslim edilmiş diyor biz fakirler.

Cuma günü çarşıda döviz bürosunun önünden geçerken döviz bürosunun önü 1990 lı yilları bana hatırlattı.

Bence müjde ne olur biliyor musunuz? Hemen yarın damadın istifası yada görevden alınması olabilir.
    Ekonominin başına işi bilen birinin geçmesi ve ülkeyi kimselere peşkeş çekmemesi gerekir. Aksi takdirde içi boş müjdeler ile daha ne kadar iktidarda kalabilirler?

Ayasofya camii ibadete açılınca işsizler işe giremedi. Fakirin karnı doymadı.

7.  Alıntı Originally Posted by ZET35 Yazıyı Oku
    Sen baya baya komünizmi tarif ediyorsun.[emoji23][emoji23]
    Abi komünizm değil bu. Gelişmiş ülkelerde faizler zaten düşük enfilasyon yok kadar. Bizde böyle bir adım atıldı mı hepsi patlar. Onlar para bastımi rezerv para senin ki sadece bizde geçiyor. Bu süreçte yapılan herşey kontrollü yapılmalı yoksa bu duruma düşeriz.

8. Altın borç alanlar oldu. Eş dost dan bu dönemde borç alırken ya altın ya dolar. Altın alan boku yedi. Sittin sene ödeyemez

Sayfa 617/996 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •