Sayfa 249/1002 ÝlkÝlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,985 - 1,992 arasý.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karþýlýðý oranlarý )

1.  Alýntý Originally Posted by sevinen Yazýyý Oku
    emir gönderebiliyor musunuz? Ben hata ile karþýlaþýyorum gönderdiðimde fon bulunamadý tarzýnda.
    Yok bende listede de çýkmýyor , ama garantide çýkýyormuþ, bir iki güne düzelir diye umuyorum.

2. Ýþ bank üzerinden NNF fonu görünüyor ve alým emri girebildim.
    Min alýþ 1 adet yapmalarý çok iyi olmuþ.
    Saygýlar.

3.  Alýntý Originally Posted by onurbey Yazýyý Oku
    Ýþ bank üzerinden NNF fonu görünüyor ve alým emri girebildim.
    Sabah yoktu.
    Saygýlar.
    Evet , bir iki ay izlemekte yarar var. Serbest fonlarý yöneten ekip mi yönetiyor, ayný baþarýyý gösterecek mi bakmak gerek.

Sonuçta tefaþa açýk fonlar üzerinde baský oluyor. Bir gün eksi yazdýðýnda yatýrýmcýdan mailin, telefonun bini bir para oluyor dediklerine göre, huzur vermiyorlar pek ( baþka hisse fonlarda da).

Rahatça türevleyebilir, aktif deðiþim yaparlarsa, iyi olacaktýr . Bir elin parmaðýný geçmeyen aktif ve iyi yönetilen hisse fonlara bir tane daha eklenir, alternatifler oluþur umarým.

Ama her halukarda izlemek lazým epey bir süre , osmanlýnýn opi ve oph 'de iyi baþladý, umutlandýrdý, ancak þimdi her listede en sondalar.

4.  Alýntý Originally Posted by hellistheothers Yazýyý Oku
    Evet , bir iki ay izlemekte yarar var. Serbest fonlarý yöneten ekip mi yönetiyor, ayný baþarýyý gösterecek mi bakmak gerek.

Sonuçta tefaþa açýk fonlar üzerinde baský oluyor. Bir gün eksi yazdýðýnda yatýrýmcýdan mailin, telefonun bini bir para oluyor dediklerine göre, huzur vermiyorlar pek ( baþka hisse fonlarda da).

Rahatça türevleyebilir, aktif deðiþim yaparlarsa, iyi olacaktýr . Bir elin parmaðýný geçmeyen aktif ve iyi yönetilen hisse fonlara bir tane daha eklenir, alternatifler oluþur umarým.

Ama her halukarda izlemek lazým epey bir süre , osmanlýnýn opi ve oph 'de iyi baþladý, umutlandýrdý, ancak þimdi her listede en sondalar.
    Çok küçük miktar alým girdim zaten, deneme amaçlý.
    Ýzlemekte fayda var bence de.
    TKF gibi yönetilen bir fon bulmak zor, umarým en az TKF gibi yönetilir.
    Saygýlar.

NNF’de aylýk portföy daðýlým raporu Eylül ayýnda açýklanacak sanýrým. Umarým bazý portföy yönetim þirketleri gibi hisse daðýlýmlarýný açýklamamayý tercih etmiyorlardýr.

6.  Alýntý Originally Posted by ~YTA~ Yazýyý Oku
    NNF’de aylýk portföy daðýlým raporu Eylül ayýnda açýklanacak sanýrým. Umarým bazý portföy yönetim þirketleri gibi hisse daðýlýmlarýný açýklamamayý tercih etmiyorlardýr.
    Ben þahsen tersini umuyor ve istiyorum. Portföyün çok detaylý açýklanmasý, piyasa oyuncularýnýn o hissede hareket kabiliyetini artýrmasýna, sentetik fiyatlamalara neden oluyor.

Hani meþhur sözdeki gibi, ''insanlar karþýlaþtýðýn fýrtýnalarla deðil, gemiyi limana getirip getirmediðinle ilgilenir.''

Ne taþýdý, ne aldý, ne sattý kýsmý çok az baktýðým taraf, sadece sonuca , getiriye, limana getirmiþ mi ona bakýyorum.

Bir de pratikte, atýyorum, yedi cihanýn duydugu fonlarýn taþýdýðý hisseleri, manipüle etmek kolaylaþýyor, fonun portföyünü fona girmeden aynen uygulayanlar taþýnan hisselerde yük yaratýyor vs.

Ben tam tersini umarak ''çok detaylý açýklamaz, mevzuatýn izin verdiði en az bilgide kalýr'' isteðindeyim.

Ama tabii herkesin, her yatýrýmcýnýn bakýþýna saygým sonsuz.

7.  Alýntý Originally Posted by onurbey Yazýyý Oku
    Çok küçük miktar alým girdim zaten, deneme amaçlý.
    Ýzlemekte fayda var bence de.
    Her yerde yok maalesef.
    Finansbank'ta listeye geliyor ama FinansInvest'te gelmiyor

Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk

8. KAP'a kardeþ gelmiþ: https://www.vap.org.tr/Sayfalar/home.aspx

Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk

Sayfa 249/1002 ÝlkÝlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz