önemli dirençlerin toplandığı bu seviyeler mayın tarlasından farksız
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Kimse ne olacağını bilemez elbette hisseyi taşıyanlardan başka ama sesli düşüneyim,13 ten uyanıp almadık 23 oldu lig başlayana kadar olası gelişmelerle 33 olurmu diye aklıma gelmiyor değil varmı bir yorum getirebilecek arkadaş? (bence hak etmediği halde kent örneği malumunuz)ytd.
Dostum ligın başlamasıyla bu fiyatların rısk teşkıl edeceğını sanmıyorum.. Buralar bıle makul fıyatlar sayılır aslında, ama malum kısa zamanda sert çıkınca düzeltmeye yakalanırım korkusu oluşmuyor değil.. Yoksa yenı takım yenı hocasıyla İlk üç mücadelesı verıp sezonun son haftasına kadar şapimpıyonluğu kovalarsa asıl fıyatlamalar o zaman gelebilir..ayrıca nerden baksanız 6 yıl yatan bır senet var kalkmasıda o denlı sert ve yukarı da olabılır..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri