Sayfa 246/705 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon
Arama sonucu : 5634 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Aynen dostum, dıkkat etmek lazım bence de.. bu sene hernekadar fener yılı olacağına ınansamda kısada bu prımı yaptıktan sonra dıkkat derım, hıssenın bir düzeltmeye gırmesı şart oldu.. Daha lıg başlamadı.. Bu hızla nereye nasıl gıdeceksın lıg başlasın maçlara çık takımı görelim.. Şampiyonlukla belkı 100 tl lerı gorecek ama şuan çok erken ve fıyatlama sert.. Bol kazançlar..
    Kardeşim biliyorsan söylermisin şimdiye kadar gördüğü en yüksek dolar zirvesi nedir?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    @ istanbul @
    Gönderi
    1,945
    önemli dirençlerin toplandığı bu seviyeler mayın tarlasından farksız
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Kardeşim biliyorsan söylermisin şimdiye kadar gördüğü en yüksek dolar zirvesi nedir?
    2008 TEMMUZ ayında 38 dolar görmüş.

4.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    Teşekkürler dostum hayırlı bol kazançların olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    Belki düzeltme gelebilir ama lig eylül 11 de başlayacağı düşünüldüğünde ?

6.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    Anlaşılan geçmişteki dolar zirvesi bu gün 280 tl ye tekabül ediyor,şu anda 28 bile değil ama kısa vadede tl grafiğe göre çok yükselmiş duruyor. ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    Kimse ne olacağını bilemez elbette hisseyi taşıyanlardan başka ama sesli düşüneyim,13 ten uyanıp almadık 23 oldu lig başlayana kadar olası gelişmelerle 33 olurmu diye aklıma gelmiyor değil varmı bir yorum getirebilecek arkadaş? (bence hak etmediği halde kent örneği malumunuz)ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Kimse ne olacağını bilemez elbette hisseyi taşıyanlardan başka ama sesli düşüneyim,13 ten uyanıp almadık 23 oldu lig başlayana kadar olası gelişmelerle 33 olurmu diye aklıma gelmiyor değil varmı bir yorum getirebilecek arkadaş? (bence hak etmediği halde kent örneği malumunuz)ytd.
    Dostum ligın başlamasıyla bu fiyatların rısk teşkıl edeceğını sanmıyorum.. Buralar bıle makul fıyatlar sayılır aslında, ama malum kısa zamanda sert çıkınca düzeltmeye yakalanırım korkusu oluşmuyor değil.. Yoksa yenı takım yenı hocasıyla İlk üç mücadelesı verıp sezonun son haftasına kadar şapimpıyonluğu kovalarsa asıl fıyatlamalar o zaman gelebilir..ayrıca nerden baksanız 6 yıl yatan bır senet var kalkmasıda o denlı sert ve yukarı da olabılır..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 246/705 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •