Sayfa 729/996 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 5,825 - 5,832 arası.

Konu: Viop - XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Sen öyle zannet tasarrufmuş az önce spor bakanını diye ( ne yaptın lan dedim paoka handikaplımı oynadın diye soracaktım ) yanlışlıkla enerji bakanını aramışım müjde dedi kar yağmadan elektriklere zaman yapacağız
    Zam zamada zam zam
    rahmetli kemal sunal ın filmleri geldi aklıma, hergün zam hergün zam adam bi gün kahvede cay parası verecek zamlı tarifeden vereyim derken bugün zam gelmedi dediler adam sevincten göbek atmıştı bugün zam gelmemiş diye.
    bizimkiside o hesap zamlara alıştık, zam gelmediği günlerde seviniyoruz.
    way bee taaaa 40 yıl öncesine geri döndük
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Laguna abi telaşe mual yok

Löng jetonum masada

Düşmez bu borsa arkadeş 😃😃😃

Düşerse altına yatarım ne olacak abi senin için

👍👍👍👍😊😊😊😊

Aldığımı üstten veririm diyorum yani giriyormusun iddiaya 😀
    Yani zaten 114-108 binlere düştük 107.500 leri göstermeden bankacılık endeksindeki 109.500 trendide destek oldu. Karanlık odadan da IRON BIM zıplamasıyla 109 bin üstüne attılar. Dow trend üstünde 28.150 üstü ralli modunda durursa bize pek gömeceklerini, 107.500 lerin altına vuracaklarını sanmam. Ytd
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

3. yarın 26 agustos yani malazgirtin yıldönümü 1071 görür endeks ordan döner.

4. Yarın blogcular için 124 500gecemezse 106 cumaya kadar test edilir bust100de teyit gelecek...big short dikkat et 125500 altı kurtuluş yok

5. bugün endeks short olmama rağmen 30.000 gitti. [/QUOTE]

Sorması ayıp giden 30.000 banka Long mu?

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Zam zamada zam zam
    rahmetli kemal sunal ın filmleri geldi aklıma, hergün zam hergün zam adam bi gün kahvede cay parası verecek zamlı tarifeden vereyim derken bugün zam gelmedi dediler adam sevincten göbek atmıştı bugün zam gelmemiş diye.
    bizimkiside o hesap zamlara alıştık, zam gelmediği günlerde seviniyoruz.
    way bee taaaa 40 yıl öncesine geri döndük
    Heee 40 yıl de yarın gavurlar senin endeksini 1071 yapıp 949 yıl geriye getirip senin 1453 yapamadığınla. .aşşak geçecek

7. Bisti anlamak mümkün değil , piyasanın yönünü değiştirecek hiç bir şey yok , aynı şekilde dolar o da dünyada dolar düşerken biz de yükseliyor.Türkiye gündeminde doğu akdeniz vs bunlar gündemi sarsacak şeyler değil olamaz da çünkü Türkiye uluslar arası hukuk a uygun kendi karasularında araştırmalar yapıyor.Burdanda hiç bir şey çıkmaz.Türkiye kendi egemenlik hakkın dan asla vazgeçmez.Ne Türkiye ne de Yunanistan ötesini göze alamaz atina izmir milyonlarca insan yaşıyor jetlerle uçaklarla 10 dakika mesafede iç içe iki ülke.Yani gerçekçi olmak lazım gemilerimiz kendi kıta sahanlığımızda kendi karasularımız da.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    hangi kanalda
    Vay bee vatanını sevenler nasılda belli oluyor koskoca damat ferit konuşuyor haberi yok bana bunlarla gelin işte

Sayfa 729/996 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •