Sayfa 266/1002 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    Çok çok sağolun.
    http://www.investing.com/analysis/wh...next-200535260

altın için güzel bir analiz, fon alacak ve satacaklar için

2.  Alıntı Originally Posted by meci Yazıyı Oku
    http://www.investing.com/analysis/wh...next-200535260

altın için güzel bir analiz, fon alacak ve satacaklar için
    Dediğiniz endeksi investing takibine ekledim. Yazıda çok iyi İngilizcem olmadığından kardeşime cevirttiricem. Murat han ıQ nün videosunda warren Buffer in altın firmasına yatırım yaptığını öğrenmiştim. O yüzden satarken hepsini değil yarısını satmayı düşündüm fonun. Bu yolladığım iz yazıyı tam anlayınca kesin kararımı veririm. Çok teşekkür tekrar

3. Dolar endeksi yükseliyor, bizde dolar düşüyor Eurobond fonlarını kötü bir gün bekliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Dolar endeksi yükseliyor, bizde dolar düşüyor Eurobond fonlarını kötü bir gün bekliyor.
    Eurobond fonları dün merkez bankası kuru olarak 7.3674'ü almış. Bugün de saat 15.30 da eurobond fonları için kur belirlenecek. Kur saat başı ortalama değer alarak belirlendiğinden bugün de kur değeri çok düşük olmayacaktır. Kur düşüşü daha çok yarına yansır. Ben de bugün Tdg ve ipv için satış verdim.

5.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Eurobond fonları dün merkez bankası kuru olarak 7.3674'ü almış. Bugün de saat 15.30 da eurobond fonları için kur belirlenecek. Kur saat başı ortalama değer alarak belirlendiğinden bugün de kur değeri çok düşük olmayacaktır. Kur düşüşü daha çok yarına yansır. Ben de bugün Tdg ve ipv için satış verdim.
    Ben de IPV alayım diyorum ama bugün mü alsam yarın mı karar veremedim O zaman yarını beklemekte fayda var, teşekkürler.

6.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    satıp sonra yarına daha pahalı almak da var, düşmesini mi bekliyorsunuz daha

7.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Dolar endeksi yükseliyor, bizde dolar düşüyor Eurobond fonlarını kötü bir gün bekliyor.
     Alıntı Originally Posted by meci Yazıyı Oku
    satıp sonra yarına daha pahalı almak da var, düşmesini mi bekliyorsunuz daha
    Tdg %10 getirmis, ipv %7 getirmiş. Dolar daha da gidebilir ama bana bu kadar yeter. Altın için beklediğim bir seviye var o seviyeler gelirse Zgold almayı planlıyorum

8. [
    Tdg ne olursa düşer? Yani bizdeki doların hareketine bağlı mı zpg gibi mi? Yoksa aft yay guh gibi mi? Bı kaç değişken mı belirliyor fiyatını? Örneğin aft için ben nasd**i ve bizdeki USD try paritesini takip listeme aldım. Tdg için bir kombinasyon önerebilir misiniz investingte?

Sayfa 266/1002 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •