YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by Dolares *MSCI tüm ülkeler endeksi rekor yüksek seviyeye yükseldi- Bloomberg HT O kadar da uğraştık ama... bize niye uğramıyor bu msci
Originally Posted by Dolares *MSCI tüm ülkeler endeksi rekor yüksek seviyeye yükseldi- Bloomberg HT O kadar da uğraştık ama... atilla yeşilada aynen şunu dedi. aslında yabancı yatırımcı türkiyeye gelmek için can atıyor. sürekli soruyolar diyor. çok ucuz olduğunu biliyorlar bistin şuan ama hükümetten yani yetkili kişiden tek bir güvence istiyorlar gibi konuştu. adalet hak kukuk vs. ama yok
Originally Posted by EMLAK dostum parayı görünce alıp kaçacan. bu iş böyle. bi görsek kaçıcaz da namıssız pala ne göstertiyo ne ellettiriyo
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
bari 109.7xx kapasa da yarına belki go go go yapar desek
BIM ile artı endeks kapatmaya çalışan acınası bir borsa. Salı gününe kadar bulaşmam ben. Vade kapansın önce
Originally Posted by laguna bi görsek kaçıcaz da namıssız pala ne göstertiyo ne ellettiriyo Abi pala senin kaçacağını bildiği için göstermiyor olabilü
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Abi pala senin kaçacağını bildiği için göstermiyor olabilü pala sürekli vereni seviyor.
Originally Posted by Se_M bari 109.7xx kapasa da yarına belki go go go yapar desek BİM borsası olduk. bim varken istediklerini yaparlar. ak ve işc de uzun zamandan sonra endeksi tutmak için satış yemedi. çok uzun zaman sonra akbankın hiç satış yemek istemediğini gördüm.
Forum Rules
Yer İmleri