Sayfa 271/1002 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Henüz hiçbirşeyi belli olmayan bir fon için iyi bile giriş olmuş.
    Girenleri cesaretlerinden dolayı tebrik ederim.
    twitterda iyi pazarlanır bu fon bir süre içinde 1000 kişi olur
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. Sukuk kelimesini Türkçe kira sertifikası olarak çevirdiler aynı şey. Bond ve tahvil gibi.
     Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim. Peki ppf lere bir alternatif olur mu sizce? Yoksa eıb mi almalı? İkisi arasında kararsız kaldım. Bir de bu fonun tefastaki grafik şeklindeki dağılımında "diğer" dilimi var . En büyük pay onda. Kaptaki portföy dağılımına baktığımda bunların sukuk olduğu yazıyor. Sukuk ile kira sertifikası arasındaki fark nedir?

3.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim. Peki ppf lere bir alternatif olur mu sizce? Yoksa eıb mi almalı? İkisi arasında kararsız kaldım. Bir de bu fonun tefastaki grafik şeklindeki dağılımında "diğer" dilimi var . En büyük pay onda. Kaptaki portföy dağılımına baktığımda bunların sukuk olduğu yazıyor. Sukuk ile kira sertifikası arasındaki fark nedir?
    EİB ile birlikte karma yapılabilir
    Ama bunun T3 olması dezavantaj.
    Sukuk ise bildiğimiz tahvilin faizsizi, kar paylısı.

4. Osmanlının hisse fonları da ilk kurulduğunda güzel gidiyordu ama şimdi diplerde, bu yüzden ben de yeni fonları uzaktan izleme taraftarıyım

5.  Alıntı Originally Posted by hazalb Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    EİB ile birlikte karma yapılabilir
    Ama bunun T3 olması dezavantaj.
    Sukuk ise bildiğimiz tahvilin faizsizi, kar paylısı.
    Ayrıca bunun sukuku aslında eurobond
    Türkiyenin ihraç ettiği eurobondlar var, yani dövize endeksli kar paylı Türkiye tahvilleri.
    T3'ün sebebide bu eurobondlar.

6. Rbk döviz sukuk fonudur. Zpf, kıs ve tpz ile aynı tiptir.

7. Tca %-0.76
    Zpf % -0.28

8. bilen arkadaşlardan rica ediyorum..ppf den daha fazla getirisi olan (yıllık %20) gibi..defansif 10 fonu yıllık getiri büyüklüğü bazında sıralarsanız...sizin ilk 10 fonunuz hangileri olur...

Sayfa 271/1002 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •