ortalama 1252 den uzunlar kapatıldı.... şimdi yavaş yavaş kısa açalım... sabah mutlaka 1245 lere değdirir bunlar
Kamil işkembeden atıyorsun gibi geliyor bana
Arkadeş işlem açtığın da yaz ki inanalım sen oluyor bitiyor yok şunu yaptım yok bunu yaptım diyorsun öle olmazki arkadeş
Bear_Bull
@BearBull26
ben bir defa daha hatırlatayımda dilimin altında kalmasın. GARAN satışa öncülük eder. bu kadar net... desteğine tutunduğunda piyasayıda ayakta tutar. endeks hikaye.. cambaza baktan başka bir şey değil. yukardan aşağı doğru gelen satışta aşağıdan önünü keseyim gibi düşünmek çok sakat bence. biraz akıldanelik yapmak gibi oldu ama düşünüyorum kaşınıyorum gibi yazmak şansa yazmak gibi algılanacağı için net yazayım istedim
kafan yerindemi dostummm....akşam seans kapanmadan önce 1241.25 ten uzun açtığımı yazmıştım ya.... sen sadece kendi yazdıklarına odaklanıyorsun galiba..... ben senin gibi sürekli yazmam dostum
sattım aldım derken ne yapabilir onu da yazıyorum... kuru kuru aldım sattım yazmam kesinlikle dostummm
Kamil şuan 125.100 aktif
Eğer şimdi atarsan ekran resmî 125.200 den Löng bozduğuna dair kusura bakma hakkını yemişim diyeceğim
Ama benim adım the big shortsa ben senin bu pozu havadan yazdığına Emin’im
Yer İmleri