Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7261 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: IHLAS - Ýhlas Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by kartalgaga Yazýyý Oku
    Atik kardeþim ;rahat ol ben seni eleþtirmiyorum genel olarak konuþuyor fikir alýþveriþi babýnda gerçeklere parmak basýyorum ..30 yýldýr sürekli zarar yazan bir holding ve iþtirakleri var ortada zarar yazýyorsa neden batmýyor neden devlet hesap sorup el koymuyor çünkü zarar marar yok kardeþim hýrsýzlýk,dolandýrýcýlýk kul hakký yeme oyunlarý var öyle bir deðirmenki sürekli sahibine çalýþýyor ama yatýrýmcýya ne hikmetse zarar yazýyor onu anlatmay çalýyorum 1.00 yaptý millet gidiyor diye atladý hisseye verdi gariplerin kucaðýna indirdi 0.80 krþlara.. ihgzt bedelsiz verdi diye sakýn ha ky'a verdiðini zannetmeyin bedelsizlerin hepsini kendileri yada adamlarý aldý þimdide 3.03 tl yaptý hisse fiyatýný ama tüm iþtiraklerin sahibi holding 0.80 krþ hani nerede spk'lý yetkililer bizlerin gördüklerini onlar nasýl göremiyor..Hadi buyrun kimsenin yanýnýna kar kalmamalý mücahit Ören'nin geçmiþi ve geleceði araþtýrýlsýn gerekirse yargýlansýn týpký gariban mazlum vatandaþlarýmýz gibi hak ve adalet yerini bulsun diyorum..Ateþ olmayan yerden duman tütmezmiþ o zaman Sayýn Cumhurbaþkanýmýz R.T.E kulaðýný bir çekiverse bak o zaman evin þýmarýk çocukluðundan eser kalýyormu..Allah yar ve yardýmcýmýz olsun..Amin..Not:Atik, kardeþimsin benim lütfen gönlün hoþ olsun..Albul72,daha dün bir güzel ky kardeþimizi kaybettik (Allah rahmet eylesin) garibim üzüntüden kalp krizi geçirdi hangi komplo teorisinden bahsediyorsun boþ boþ manasýz anlamsýz gereksiz konuþma..
    Demokrat76 kardeþime tekrar Allahtan rahmet diliyorum. Ben boþ konuþmuyorum,hiç kimseylede polemik yaþama niyetim yok,ama sizin sözleriniz üzerinden gidecek olursak devlet çökmüþ,bitmiþ, periþan olmuþ.haaa adam kayýrma mevzusuna gelince;kim bir mazlumun ahýný alarak baþka birini kayýrýyorsa Allah bin türlü belasýný versin.Ýhlas holding gerçekten kayyumluk bir þirket,vesselam

CASPER_VIA_M1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý Originally Posted by albul72 Yazýyý Oku
    Demokrat76 kardeþime tekrar Allahtan rahmet diliyorum. Ben boþ konuþmuyorum,hiç kimseylede polemik yaþama niyetim yok,ama sizin sözleriniz üzerinden gidecek olursak devlet çökmüþ,bitmiþ, periþan olmuþ.haaa adam kayýrma mevzusuna gelince;kim bir mazlumun ahýný alarak baþka birini kayýrýyorsa Allah bin türlü belasýný versin.Ýhlas holding gerçekten kayyumluk bir þirket,vesselam

CASPER_VIA_M1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn albul devletin bekasý için bu millet can verdi hâlâ da verecektir asýl mesele böyle milleti olan devleti yönetiyorsan menþei belli olmayan, kurduðu þirket vatandaþýný soymaya odaklý, ihaneti ifþa olmuþ, sýrf basýn yayýn organý tellâllýðýný yapýyor diye yol verirsen... yönettiðin devletin ana haber bültenlerinde hergün farklý konularda yüzlerce magdur vatandaþ adalet, adalet diye baðýrýyorsa buna raðmen avrupada bizi kýskanýyorsa kusura bakmayýn.

SM-J610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Sn albul devletin bekasý için bu millet can verdi hâlâ da verecektir asýl mesele böyle milleti olan devleti yönetiyorsan menþei belli olmayan, kurduðu þirket vatandaþýný soymaya odaklý, ihaneti ifþa olmuþ, sýrf basýn yayýn organý tellâllýðýný yapýyor diye yol verirsen... yönettiðin devletin ana haber bültenlerinde hergün farklý konularda yüzlerce magdur vatandaþ adalet, adalet diye baðýrýyorsa buna raðmen avrupada bizi kýskanýyorsa kusura bakmayýn.
    .................................................. .................................................. ..........

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,

Kýymetli Atik ve Albul72,Aklýn yolu birdir derler ya hani .. Kýsaca ve asýl anlatmak istediðim sözün özü özeti buydu iþte..Hepinize hayýrlý akþamlar,..Selamlar..
    Son düzenleme : kartalgaga; 27-08-2020 saat: 19:43.

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •