Sayfa 843/996 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 6,737 - 6,744 arası.

Konu: Viop - XXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Cocuklar bekliyo, okul acımadan ete zam gelmeden son bi kez mangala götüreyim, sevinsinler eccük
    iyi traderler bol kazançlar.
    bizim bu civarda çok yangın çıkıyor diye valilik muğla genelinde mangal yakılmasını yasakladı
    siz çok şanslısınız. ohh mis
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

2.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Trump için 30.000 dow jones olmazsa olmaz seçime eli kuvvetli girmek için.
    Powell da destek verecek.
    Yürümeyen-şarzı 120km gitmeyen arabalar yapan TESLA hissesi bir senede 170 dolardan 2165 olmuş. Apple 2 trilyon dolar.
    Amerikada da K yükseliş yaşanıyor.
    Bizde BIST100-30 hisselerin şahlandığı gibi,
    Amerikada da banka ve sanayi pestil durumda, teknoloji-ilaç kopmuş gidiyor.
    2008-2013-2018-2023 bu tarihlerdeki dünya para sisteminde onlar ve bizim gibi ülkelerin finans ve yatırım hareketlerine dikkat edin.
    Ben mesleğim gereği Orta Asya-Ortadoğu-Afrika inşaat projelerini takip ediyorum. 10 sene evvel para nehirleri akan ülkelerde şu an en hayati projelere 1 dolar kredi veren yok. Ülkelere ayar veriliyor para muslukları kapatılarak. Bize de öyle...
    Sizin takip ettiğiniz projelere 10 sene evvel akan para ABD kaynaklımıydı yoksa Çin mi?

AB, Kovid-19 aşısı için alım sözleşmesi imzaladı

Avrupa Birliği (AB), yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı ilaç firması AstraZeneca'nın geliştirdiği potansiyel aşının alımı için sözleşme imzaladı.

AB Komisyonu, Kovid-19 aşısı alımı için ilk sözleşmenin merkezi İngiltere'nin Cambridge kentinde olan ilaç firması AstraZeneca ile imzalandığını açıkladı.

Güvenli ve etkili olduğunun kanıtlanmasının ardından AB üyesi ülkelerin AstraZeneca şirketinin geliştirmekte olduğu aşından 300 milyon doz alabilecekleri belirtilen açıklamada, 100 milyon doz ilave aşı alım seçeneğinin de sözleşmede yer aldığı kaydedildi.

Açıklamada, aşı çalışmaları sürdüren Sanofi-GSK, Johnson & Johnson, CureVac ve Moderna şirketleri ile de benzer anlaşmalar için görüşmeler yapıldığı belirtildi.

Oxford Aşı Grubu ile Jenner Enstitüsü iş birliğinde geliştirilen ve üretim lisansı İngiliz-İsveç ilaç şirketi AstraZeneca tarafından satın alınan "ChAdOx1 nCoV-19" adlı aşı adayı, haziran sonlarında Brezilya'da insanlar üzerinde test edilmeye başlanmıştı.

Kaynak : Anadolu Ajansı

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    mikrodalga kaç derece, dakka?
    En yüksek derece 8 dakikada çok güzel oluyor. ister püre yap ister kumpir.
    6 dakika ile denemek lazım. Salata için 6 dakika iyi diri olması lazım.

Ben 2 tane şundan aldım. Parasını defalarca kurtardı.

https://www.youtube.com/watch?v=LnXU6IrRDUE

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Onlar zaten 2 yıldır ütülüyor. Benim çok arkadaşım var 2018 yılında dolar alan. Yıl boyu 4 lira 7 lira arasında alım yaptılar. Ağırlıklı olarak 6 - 6,5 liradan aldılar ama hadi ortalama 5,5 lira diyelim. Faize koysalar şu an zaten tasasız 7-7,5 lira arasında olurdu paraları.
    6 TL den alsa %30 koymadan satmazlar. TV'de söylediler faizden kayıplarını da talep ediyorlarmış.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    6 TL den alsa %30 koymadan satmazlar. TV'de söylediler faizden kayıplarını da talep ediyorlarmış.
    Bizim tayfa 10 lira olsa bile satmaz orası ayrı bir konu. Ama dolar şu anda 8 lira olsa ancak reel olarak kara geçmiş olacaklar.

7. TRKCM onaylamış, 14 de SODA başlayacaktı.
    SISE hareketlendi.

8. Navteks 1 eylüle uzatılmış

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 843/996 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •