Sayfa 888/1001 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,097 - 7,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. Dolar dünyada değer kaybederken bizde neden artıyor. Çünkü devleti yönetenler sorumsuzca para basıyorlar.

Ahmet Hakan lavuğunun bu soruyu sorması lazımdı. Neden M1 para arzını arttırıyorsunuz da devletin harcamalarını azaltıp tasarruf yapmıyorsunuz?

Dolar çok dandik bir para. Ama TL daha dandik. Çünkü karşılıksız para basıyoruz. Devlet tasarruf edip gelir garantili projeleri iptal etmezse bu kısır döngü devam eder.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Dolar dünyada değer kaybederken bizde artıyor. Gün gelip dünyada da yükselmeye başlarsa ne olacak? O gün gelmeden gaz yetişse bari .

3. Bu Takvim Gazetesinin emekli haber yalanlarini durdurmak icin mahlemeye mi gitmek gerekiyor acaba, ben bu gazeteden telefonuma palavra haber gelmesin istiyorum.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu Takvim Gazetesinin emekli haber yalanlarini durdurmak icin mahlemeye mi gitmek gerekiyor acaba, ben bu gazeteden telefonuma palavra haber gelmesin istiyorum.
    Bildirim almak istemiyorsanız, cart curt yapın diye bir şey olması lâzım, SMS atmak gibi...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Fed/Powell: Hala para politikasının sözlü yönlendirmesi gerektiğine inanıyouz

Fed/Powell: İstihdam için hedef belirlemeyeceğiz

Fed/Powell: Fed güçlü istihdam piyasasını teşvik üzerine yüksek derecede odaklanacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

FED'in enflasyon hedeflemesinde ortalama sisteme geçeceğini açıklamasının ardından #EURUSD paritesi 1.1837 düzeylerinden 1.1875'e yükseldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Fed/Powell: Faizleri indirmek için daha az alanımız var

Son sozu piyasa soyler FED degil!

Sayfa 888/1001 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •