Originally Posted by
Umk
Sn.Amateur bende sizi rta dan takip ediyorum.Gercekten orada nokta atışı pozisyon almissiniz. Bir yatırımcının 40 yilda karsilasabilegi tabloyu bos gecmemissiniz.
Teşekkürler Sn. Umk,
Bu konuda alçak gönüllü olamayacağım 
Evet, pandemi ile birlikte elimdeki malları zararına boşaltırken, bu ortamdan yararlanabilecek hangi hisseler var diye baktım; klasik Ecza, Selçuk, Deva, Migros vs. derken, onlarda da bayağı zarar ettim (gerçi sabretseydim sonları iyi oldu), bu arada RTA'yı buldum. Daha önce ismini dahi duymamıştım. İnceledim, karar verdim; iki gün tavandan alamadıktan sonra, üçüncü gün tavan bozduğunda aldım. İki gün daha tavan gitti, sonra taban serileri başladı. Klasik korkutma ve mal toplama olduğu çok belliydi; her tabanda daha fazla miktarda aldım, böylece maliyeti iyice düşürdüm. Bir hafta kadar sonra başlayan tavan hareketi tam 25 gün sürdü. Tabii portföyün tamamıyla sonuna kadar gittim desem yalan olur, ama büyük kısmıyla sonuna kadar gittim. Orada şans yardım etti, zamanında büyük kısmını çıktım. Sonra düşerken 20'lerden itibaren tekrar kademeli aldım. Arada alıyorum, satıyorum, ama küçük miktarlarda hareket yapıyorum.
Şu anda hisse o zamankinden çok daha güçlü, ama nedense ilgi azaldı. Fiyatın yüksekliği ve geçmişteki 52'lerden 17'lere kadar süren taban serisi milleti korkuttu herhalde. Ben de yukarıda dediğim gibi, portföyün %15-25'i ile kademeli alış-satış yapıyorum. Hisseye inandığım, daha yolu olduğunu düşündüğüm için bir süre daha oradayım.
Bol kazançlar.
Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri