Sayfa 231/1004 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Sn.Amateur bende sizi rta dan takip ediyorum.Gercekten orada nokta atışı pozisyon almissiniz. Bir yatırımcının 40 yilda karsilasabilegi tabloyu bos gecmemissiniz.
    Teşekkürler Sn. Umk,

Bu konuda alçak gönüllü olamayacağım

Evet, pandemi ile birlikte elimdeki malları zararına boşaltırken, bu ortamdan yararlanabilecek hangi hisseler var diye baktım; klasik Ecza, Selçuk, Deva, Migros vs. derken, onlarda da bayağı zarar ettim (gerçi sabretseydim sonları iyi oldu), bu arada RTA'yı buldum. Daha önce ismini dahi duymamıştım. İnceledim, karar verdim; iki gün tavandan alamadıktan sonra, üçüncü gün tavan bozduğunda aldım. İki gün daha tavan gitti, sonra taban serileri başladı. Klasik korkutma ve mal toplama olduğu çok belliydi; her tabanda daha fazla miktarda aldım, böylece maliyeti iyice düşürdüm. Bir hafta kadar sonra başlayan tavan hareketi tam 25 gün sürdü. Tabii portföyün tamamıyla sonuna kadar gittim desem yalan olur, ama büyük kısmıyla sonuna kadar gittim. Orada şans yardım etti, zamanında büyük kısmını çıktım. Sonra düşerken 20'lerden itibaren tekrar kademeli aldım. Arada alıyorum, satıyorum, ama küçük miktarlarda hareket yapıyorum.

Şu anda hisse o zamankinden çok daha güçlü, ama nedense ilgi azaldı. Fiyatın yüksekliği ve geçmişteki 52'lerden 17'lere kadar süren taban serisi milleti korkuttu herhalde. Ben de yukarıda dediğim gibi, portföyün %15-25'i ile kademeli alış-satış yapıyorum. Hisseye inandığım, daha yolu olduğunu düşündüğüm için bir süre daha oradayım.

Bol kazançlar.
    Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    gene zorenin kuyruğu durumuna düştün.
    Olsun, olsun. Ben razıyım. Arkadan gitsin, ama gitsin
    Tüm yazdıklarım şahsi fikrimdir. Yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir.

3. Sn. dobra,

Doğal gazla ilgili yatırımlardan pay alacak şirketlere bakmıyor musun? TKFEN, ENKAI, BRSAN, OZBAL vs. Başkaları da olabilir. Bu arada OZBAL bugün ikinci tavanında, diğerlerinde bir hareket olmadı.

4.  Alıntı Originally Posted by Amateur Yazıyı Oku
    Sn. dobra,

Doğal gazla ilgili yatırımlardan pay alacak şirketlere bakmıyor musun? TKFEN, ENKAI, BRSAN, OZBAL vs. Başkaları da olabilir. Bu arada OZBAL bugün ikinci tavanında, diğerlerinde bir hareket olmadı.
    dostum
    özbal'ı tanımıyorum
    tekfen'e işi vereceklerine azda olsa ihtimal veriyorum
    enka akp döneminde yurt içinde hiç iş alamamış gene alamayacaktır
    işi büyük bir ihtimalle limak'la rönesans yapar
    borusan & egeprofil elbet nemalanabilir.

5. Ozbal celik boru isiydi zannedersem

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    dostum
    özbal'ı tanımıyorum
    tekfen'e işi vereceklerine azda olsa ihtimal veriyorum
    enka akp döneminde yurt içinde hiç iş alamamış gene alamayacaktır
    işi büyük bir ihtimalle limak'la rönesans yapar
    borusan & egeprofil elbet nemalanabilir.
    Sn. dobra,

Değerli paylaşımın için teşekkürler. 4-5 cümleyle ancak bu kadar güzel özetlenebilir

Bu arada OZBAL, Mersin'de kurulu bir çelik boru fabrikası. Borunsan gibi, büyük ebatta çelik boru imalatı yapıyor.
    ENKAI ilginç geldi. Koca şirkete hiç iş verilmemesi düşündürücü. Bu kez zaman dar olduğu için mevcut tecrübeden maksimum faydalanmak isteyebilirler.
    TKFEN'in sınırlı bir rol alabileceğini ben de düşünüyorum.

7. Ozbal
    Harekete başlamadan önce

Ilgilenmistim bir ara.
    Çetrefilli işleri vardı Her zamanki gibi DIPTE tabii. Sermaye bozukluğu vs gibi

Bu da aksen bununda Dipte çetrefilli işleri vardı.

Birşeyler olur diye bekliyoruz
    Nasip

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by THUNDERBOLT Yazıyı Oku
    Ozbal
    Harekete başlamadan önce

Ilgilenmistim bir ara.
    Çetrefilli işleri vardı Her zamanki gibi DIPTE tabii. Sermaye bozukluğu vs gibi

Bu da aksen bununda Dipte çetrefilli işleri vardı.

Birşeyler olur diye bekliyoruz
    Nasip

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bunların grafiikleri birbilerine çok benziyor dostum, inşaallah hareketleri de benzer de
    özbal'ın sermayesi çok küçük, bunda öyle hareketler zor biraz

Sayfa 231/1004 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •