Kolay kazanılan bir para olduğunu düşünmüyorum ben 30 yıldır sabırla bekliyorum bu bile zor patron algısı vergisi işçisi bankası borçlusu alacaklısı pay sahipleri ortakları bürokrasisi herşeyle uğraşıyor işi gerçekten çok zor ekmek yemek bile zor beklemek zor bilmemek zor gerçek benim için başarı zoru başara bilmekten geçiyor zoru başaran insanlar ayakta kalıyor mevcut değerlerini arttırabiliyor hesabını kitabını bilmeyenler hüsrana uğruyor benim umudum makamların bu belirsizliğin sonucunu bize bir an önce açıklaması hak edenlere hakkını vermesi gerçekler devletin makamlarında gizli ve bir gün olacak umuduyla emeklerimizin hakkını almak tabiki bu işlerle uğraşanlar makam ve mevki sahibi olanlar kadar olmasa da başka alanlarda uğraşarak bizde hem kendi hemde sorumlu olduğumuz kişi ve kurumlara karşı mücadelemizi sürdürüyoruz patronda yıllardır uğraştı belki de hak etmediği laflara maruz kaldı biz bile hak ararken farklı konular ilgisiz konular yüzünden nahoş olaylar yaşadık umarım sonumuz iyi olur ve borsaya döneriz herkes hakkı olanı alır borsa pazar yeri ve herkese bir fiyat beklentisi yaratıyor isteyen satar isteyen bekler ne diyeyim inşallah herkes için hayırlısı olur demekten başka.
Yer İmleri