Kolay kazanýlan bir para olduðunu düþünmüyorum ben 30 yýldýr sabýrla bekliyorum bu bile zor patron algýsý vergisi iþçisi bankasý borçlusu alacaklýsý pay sahipleri ortaklarý bürokrasisi herþeyle uðraþýyor iþi gerçekten çok zor ekmek yemek bile zor beklemek zor bilmemek zor gerçek benim için baþarý zoru baþara bilmekten geçiyor zoru baþaran insanlar ayakta kalýyor mevcut deðerlerini arttýrabiliyor hesabýný kitabýný bilmeyenler hüsrana uðruyor benim umudum makamlarýn bu belirsizliðin sonucunu bize bir an önce açýklamasý hak edenlere hakkýný vermesi gerçekler devletin makamlarýnda gizli ve bir gün olacak umuduyla emeklerimizin hakkýný almak tabiki bu iþlerle uðraþanlar makam ve mevki sahibi olanlar kadar olmasa da baþka alanlarda uðraþarak bizde hem kendi hemde sorumlu olduðumuz kiþi ve kurumlara karþý mücadelemizi sürdürüyoruz patronda yýllardýr uðraþtý belki de hak etmediði laflara maruz kaldý biz bile hak ararken farklý konular ilgisiz konular yüzünden nahoþ olaylar yaþadýk umarým sonumuz iyi olur ve borsaya döneriz herkes hakký olaný alýr borsa pazar yeri ve herkese bir fiyat beklentisi yaratýyor isteyen satar isteyen bekler ne diyeyim inþallah herkes için hayýrlýsý olur demekten baþka.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri