Sayfa 892/996 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 7,129 - 7,136 arası.

Konu: Viop - XXIII

1. yeni vade de 1262,5 den kısaları açtım... artık eski vadeye bay bay... vade değişimine bizde ayak uyduralım...
    arkadaşlar saatlikler sat verdi... sırada 2 saatlikler var..... sırayla sinyaller gelmeye başladı....bugün her an çakabilirler... aşağılarda alışlarım bekliyor....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Kuyruğuna bastık, hemen çirkefleş...bir de milleti eleştiriyorsun saldırgan yazıyorlar diye.

Bir kere yapılan eleştiriyi anlamaya çalış...dolartl göçmüş diyorsun...göçen bir şey yok...piyasamıza etkisine bakacaksan kur sepetine bakacaksın...eurousd %0,5 yukarıda, dolartl ye bakarken eurotl ye de bakıyor musun acaba?

Aslında ne yazdığın umrumda değil de...bazen açık açık manipülatif şeyler yazıyorsun...forumda etki altında kalan arkadaşlar olabilir diye mecburen müdahil oluyorum...yoksa ne yazarsan yaz.

Art niyetli olmadığını umuyorum, ama hiç de iyi sinyaller vermiyorsun!!!
    bende yorum net daha dün yapıştırdım.28 şubat 2021 vadeli orta vadeli poz. belli..hisse poz. belli.

pusuda bekleyip yorumları tenkit etmek için beklemem.

1.000 puan gap dedim.vob 126500 görmüş.150 puan mı yanılmışım.

peki ukalaca 31 aralıkta manifesto yayımlarken ,üstelik 2019 de tam isabet diyerek güven oluştururken ve bıst de 105.000 dip derken SANA GÜVENENLERİ YAKMADIN MI? 82.000 GÖRDÜK.

BU FORUMUN EN BÜYÜK YANLIŞ tahmini sana ait.kuyruğu dik tutarak ve en iyi savunma saldırıdır diyerek,günah çıkarma.

yorumdaki acemiliğe bak..yurdışı ralli yaparsa biz de ralli yaparız diyor...bunu söylemek için çok mu tecrübe-okumak lazım...

bize de bunu yorum diye yutturuyorsun.

3. Kardemirin olayı nedir?
    Kim alıyor acaba?

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Kuyruğuna bastık, hemen çirkefleş...bir de milleti eleştiriyorsun saldırgan yazıyorlar diye.

Art niyetli olmadığını umuyorum, ama hiç de iyi sinyaller vermiyorsun!!!
    özeti budur
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,761
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Kardemirin olayı nedir?
    Kim alıyor acaba?
    şuan aslında bir haber de yok. sadece karabük te 4 bağımsız şahıs yönetim kuruluna girecek diye bir haber var ama bu haber ile % 4 görmesi bence saçma

pala nın önceden haber alıp ta bizim henüz bilmediğimiz bir haber düşebilir ekrana
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Kardemirin olayı nedir?
    Kim alıyor acaba?
    Üç gündür izmdc tavan tavan gidince dayanamadı heralde
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bende yorum net daha dün yapıştırdım.28 şubat 2021 vadeli orta vadeli poz. belli..hisse poz. belli.

pusuda bekleyip yorumları tenkit etmek için beklemem.

1.000 puan gap dedim.vob 126500 görmüş.150 puan mı yanılmışım.

peki ukalaca 31 aralıkta manifesto yayımlarken ,üstelik 2020 de tam isabet diyerek güven oluştururken ve bıst de 105.000 dip derken SANA GÜVENENLERİ YAKMADIN MI? 82.000 GÖRDÜK.

BU FORUMUN EN BÜYÜK YANLIŞ tahmini sana ait.kuyruğu dik tutarak ve en iyi savunma saldırıdır diyerek,günah çıkarma.
    Aferin.. 31 aralıkta yıllık projeksiyon yapıp, ne yazdığımı gayet iyi çalışmışsın..ama anlama konusunda sıkıntıların var, o beklentiler niye yapılıyor, nasıl kullanılıyor..bunları da anlayabilmen lazım.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. Krdmd
    Yonetim degismis

Sayfa 892/996 İlkİlk ... 392792842882890891892893894902942992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •