Originally Posted by şahit bigşortu kurtarmak için şort girmen lazım. Bigşort abi için kendimi feda ederim gözümü bile kırpmam. Ekim vade 1247 şort
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Bigşort abi için kendimi feda ederim gözümü bile kırpmam. Ekim vade 1247 şort kamyon böyle tek kişiynen hiçte hafiflemedi.
Originally Posted by *Bozkurt Bigşort abi için kendimi feda ederim gözümü bile kırpmam. Ekim vade 1247 şort gördüm. benden de 2 gram şort 1247.25
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit gördüm. benden de 2 gram şort 1247.25 neyse bende bari 1 tene long kapayım
Originally Posted by EMLAK neyse bende bari 1 tene long kapayım zeanz sonuna dek kurtarıcaz galiba bigşortu.
Originally Posted by şahit zeanz sonuna dek kurtarıcaz galiba bigşortu. Kurtulsun abimin gülüşü yetiyor
Originally Posted by *Bozkurt Kurtulsun abimin gülüşü yetiyor vermiyo tepük. iki dane daha sallıyim diyom. asdas.
Originally Posted by şahit vermiyo tepük. iki dane daha sallıyim diyom. asdas. Bugün gırnızı olur dedik ya abi, fazla zorlama istersen Borsada fırsatlar bitmez Hergün para dağıtıyorlar burda
Forum Rules
Yer İmleri