Sayfa 951/996 İlkİlk ... 451851901941949950951952953961 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 7,601 - 7,608 arası.

Konu: Viop - XXIII

1. Başımızda yaptığı işler hiç kafama yatmayan bu merkez bankası olduğu sürece öküzün trene baktıgı gibi dow a bakarız. Piyasayı bitiren kesinlikle usd 'deki dengesizlik adamlar korkudan faizi bile örtülü arttırıyor. Politika faizi en az enflasyon kadar artmadan bu iş olmaz. Güney afrika para birimi bile bugün dolara karşı nerdeyse %3 pirimli yazık.. Biz bu şekilde salak yerine konmamalıydık..

bir gün ayasofya çıkar, ertesi, gün Navtex mi ne haltsa o çıkartır bu adamlar...

Borsada huzur kalmaz...

Adam namaz kılmaz camiye gitmez CUMAya kiliseye(ayasofya) gider..
    İnsanlarda tuhaflaştı..şaşkınlaştı...

Yobazlıktan,gericiklikten ,ŞERİATÇILIKTAN, cumhuriyet düşmanlığı tescilli cübbeli
    hapse girer ..Çıkar.. Şimdi Hulusi Akar'la yan yana resim çektirir..
    Kabul etmeli ki,Cumhuriyetin tüm kurumları gericiler ve yobazlar tarafından işgal edildi...

30 Ağustosu bile yok etmeye çalışan zihniyete bir şey yapma gücü bu HALKIN kalmadı,sanırım..

Neyse...

12 TL'lik GARAN 7 TL'de ....8 aydır satılıyor..
    15 TL'lik ..Halk... 5 lerde sürünüyor.. Alanı döve döve bitiremediler..

Sırada THY var...4 milyar TL zarar...9,2 milyar USD döviz açığı....128,5 milyar TL borç...

nereye baksam dökülüyor..

3.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Başımızda yaptığı işler hiç kafama yatmayan bu merkez bankası olduğu sürece öküzün trene baktıgı gibi dow a bakarız. Piyasayı bitiren kesinlikle usd 'deki dengesizlik adamlar korkudan faizi bile örtülü arttırıyor. Politika faizi en az enflasyon kadar artmadan bu iş olmaz. Güney afrika para birimi bile bugün dolara karşı nerdeyse %3 pirimli yazık.. Biz bu şekilde salak yerine konmamalıydık..
    Mb mi suclu oldu simdi
    Hala eleştiriyi dogru kisiye yoneltmekten çekindigin sürece....
    Dow 60 bin cop100 buralarda kalacak

4.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Başımızda yaptığı işler hiç kafama yatmayan bu merkez bankası olduğu sürece öküzün trene baktıgı gibi dow a bakarız. Piyasayı bitiren kesinlikle usd 'deki dengesizlik adamlar korkudan faizi bile örtülü arttırıyor. Politika faizi en az enflasyon kadar artmadan bu iş olmaz. Güney afrika para birimi bile bugün dolara karşı nerdeyse %3 pirimli yazık.. Biz bu şekilde salak yerine konmamalıydık..
    %15 faiz verse yiv attı çözüm olmaz. Şuan metestaz dayız. Hukukî düzenlemeler olmadan kimse para vermez TL ye geçmez

5. Pencereden taş gelir, güzel bir Türkü. Stalin'in sevdiği bir türküymüş.

https://odatv4.com/stalin-bu-turkuyu...309151200.html

Ben daha hızlı versiyonunu seviyorum ama Arif Sağ da yorumlamış.

https://www.youtube.com/watch?v=wN4s1-IAoPk
    Pencereden Daş Gelir (Arif Sağ) Official Audio
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. [QUOTE=vicente;4719579]Mb mi suclu oldu simdi
    Hala eleştiriyi dogru kisiye yoneltmekten çekindigin sürece....
    Dow 60 bin cop100 buralarda kalacak[/

Anladın sen mesajı boşver....

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu Tik Tok ne olduğunu tam bilmiyorum ama ABD güvenliğini nasıl tehdit ediyor merak konusu.

Ama milyonlarca insanı idare edebilmek için her türlü bilgi kaynağını akıllı devletler fark ettirmeden kontrol ediyor.
    Abi internette bir şey almak için arama yapıyorsun. Sonra her girişinde ona benzer ürünler reklam olarak çıkıyor. Toplumun tüketim yada talep istatistikleri çıkıyor buna yönelik üretim önceliği sağlıyor gibi ne geliyor

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Vaka sayısı ağır hasta sayısı ve ölü sayısı 2 hafta önceye göre katlamalı gidiyor.
    Artık bu konuda kurtarma şansımız kalmadı.

Sayfa 951/996 İlkİlk ... 451851901941949950951952953961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •