Sayfa 952/996 İlkİlk ... 452852902942950951952953954962 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 7,609 - 7,616 arası.

Konu: Viop - XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi internette bir şey almak için arama yapıyorsun. Sonra her girişinde ona benzer ürünler reklam olarak çıkıyor. Toplumun tüketim yada talep istatistikleri çıkıyor buna yönelik üretim önceliği sağlıyor gibi ne geliyor
    Malesef öyle. Türkcell reklam yapıyor biz sizin ne yaptığınız biliyoruz diyor. Bende BIP yok her arayışımda sizde BIP yüklü deyip bir şeyler söylüyor sinir ediyor, nedir diye belki yükledim sildim.

Bugün bir yerden SMS mesajı gelmiş şu testi yapın diye link göndermişler, baktım ürolog vs gibi bir şey linki tıklamadım.

Bir şekilde kontrol altındayız,

Borsacı bu duruma daha alışkın normal insanlar farkına vardıkça daha fazla rahatsız olur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Aksam seansı sakin, ptesi yeşil bir gün olabilü
    Hamdım Piştim Yandım

Habere bak..!
    9 yaşındaki çocuğu annesi ve üvey babası YAKARAK öldürdü....(İDAM konusu önemli)

https://onedio.com/haber/9-yasindaki...af-etti-916321

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ariston hala gizli gizli maklube yapar, raflardan efendisinin kitaplarını indirse de
    hala içi cız eder o maklubeyi buruk ve yalnız yerken, eskiler bilir kendisini..!!
    ARİSTON...1 ..1,5 sene kayboldu.. Unutturdu kendini..!!
    sonra yurt dışındayım, Türki devletlerdeyim falan dedi.. Ortaya çıktı.. İlginç..

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Malesef öyle. Türkcell reklam yapıyor biz sizin ne yaptığınız biliyoruz diyor. Bende BIP yok her arayışımda sizde BIP yüklü deyip bir şeyler söylüyor sinir ediyor, nedir diye belki yükledim sildim.

Bugün bir yerden SMS mesajı gelmiş şu testi yapın diye link göndermişler, baktım ürolog vs gibi bir şey linki tıklamadım.

Bir şekilde kontrol altındayız,

Borsacı bu duruma daha alışkın normal insanlar farkına vardıkça daha fazla rahatsız olur.
    bilgisayarın mikrofonu yada telefonun mikrofonu sürekli ses kaydı gönderir.... kapatın internette gezinirken... o zaman azalıyor....

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    bir gün ayasofya çıkar, ertesi, gün Navtex mi ne haltsa o çıkartır bu adamlar...

Borsada huzur kalmaz...

Adam namaz kılmaz camiye gitmez CUMAya kiliseye(ayasofya) gider..
    İnsanlarda tuhaflaştı..şaşkınlaştı...

Yobazlıktan,gericiklikten ,ŞERİATÇILIKTAN, cumhuriyet düşmanlığı tescilli cübbeli
    hapse girer ..Çıkar.. Şimdi Hulusi Akar'la yan yana resim çektirir..
    Kabul etmeli ki,Cumhuriyetin tüm kurumları gericiler ve yobazlar tarafından işgal edildi...

30 Ağustosu bile yok etmeye çalışan zihniyete bir şey yapma gücü bu HALKIN kalmadı,sanırım..

Neyse...

12 TL'lik GARAN 7 TL'de ....8 aydır satılıyor..
    15 TL'lik ..Halk... 5 lerde sürünüyor.. Alanı döve döve bitiremediler..

Sırada THY var...4 milyar TL zarar...9,2 milyar USD döviz açığı....128,5 milyar TL borç...

nereye baksam dökülüyor..
    bişey olmaz akdenizden falan , güzel günler göreceğiz ; güneşli günler..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

7.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    bilgisayarın mikrofonu yada telefonun mikrofonu sürekli ses kaydı gönderir.... kapatın internette gezinirken... o zaman azalıyor....
    Kameraları bantladım, borsa ve banka için ayrı bilgisayar kullanıyorum.

Internet için de 3 ayrı browser var, haftada bir temizliyorum.

Tam anlamı ile yalnız kalmak mümkün değil. Neden tam yalnız olmak istiyorum çok da anlamış değilim kimse ile problemim yok aslında. Alt komşu ile yakınlaşalım dedim onda da problem çıktı.

Bu arada borsanın tadı kaçınca bir süre hisse.net'siz yaşayayım dedim. O yüzden 1 yıl yazmadım ondan sonra sürekli borsa da düştü zaten, bu yıl iyi başladı onda da pandemi ortaya çıktı.

Öte yandan vakit geçirmek için borsa fena değil, bunun neden heyecanlı olduğunu da pek yazan eden yok arada satır aralarından anlaşılıyor..
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

bı kaç güne haber de bekliyorum , olay diplomasi yoluyla çözüldü reis büyük bir zafer kazandı diye a haber kırmızı puntolar görüyor elf gözlerim..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 952/996 İlkİlk ... 452852902942950951952953954962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •