Sayfa 969/996 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 7,745 - 7,752 arası.

Konu: Viop - XXIII

Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Karşınızda 10 yıl önceki reisin olmadığını anlayacak kadar zeki biri olsanız gerek...
    10 yıl önce nasıldı ?? ne ima ediyorsun ?? yanlış şeyler mi yapıyordu ??
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Bu arada bana birşeyler yakıştırılıyor o yakıştıranlardan kim ve kimleri temsil ettiklerini öğrenebilirsem burası epey şenlenir...

Bu arada bana birşeyler yakıştırılıyor o yakıştıranlardan kim ve kimleri temsil ettiklerini öğrenebilirsem burası epey şenlenir...

bir zamanlar yahudilerden madalya almış..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. Mesela sen discretus? Nesin? Siyasal temsilcin kim?

Mesela sen discretus? Nesin? Siyasal temsilcin kim?
    siyasal islamcıların korkması normal gerçek vatanseverlerin fikirlerinden..ben fikri hür vicdanı hür bir Türk vatandaşıyım.. ümmetçiler anlamaz..

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    sende arap hayranlığı mı var ?? Türk olan her şeye düşman gibi yazılar yazıyorsun..
    Zekanı abartmışım...

Mesela sen discretus? Nesin? Siyasal temsilcin kim?
    evt 10 yıl once yanlış şeyler mi yapıyordu ?? şimdi doğru yaptığını nerden biliyorsun ?? kapasite var mı bunu anlayacak ??

Zekanı abartmışım...
    yanına bile yaklaşamazsın.. hemen foyanı ortaya çıkarttım..

Sayfa 969/996 İlkİlk ... 469869919959967968969970971979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •