Originally Posted by MKA55 Karşınızda 10 yıl önceki reisin olmadığını anlayacak kadar zeki biri olsanız gerek... 10 yıl önce nasıldı ?? ne ima ediyorsun ?? yanlış şeyler mi yapıyordu ??
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Bu arada bana birşeyler yakıştırılıyor o yakıştıranlardan kim ve kimleri temsil ettiklerini öğrenebilirsem burası epey şenlenir...
Originally Posted by MKA55 Bu arada bana birşeyler yakıştırılıyor o yakıştıranlardan kim ve kimleri temsil ettiklerini öğrenebilirsem burası epey şenlenir... bir zamanlar yahudilerden madalya almış..
Mesela sen discretus? Nesin? Siyasal temsilcin kim?
Originally Posted by MKA55 Mesela sen discretus? Nesin? Siyasal temsilcin kim? siyasal islamcıların korkması normal gerçek vatanseverlerin fikirlerinden..ben fikri hür vicdanı hür bir Türk vatandaşıyım.. ümmetçiler anlamaz..
Originally Posted by discretus sende arap hayranlığı mı var ?? Türk olan her şeye düşman gibi yazılar yazıyorsun.. Zekanı abartmışım...
Originally Posted by MKA55 Mesela sen discretus? Nesin? Siyasal temsilcin kim? evt 10 yıl once yanlış şeyler mi yapıyordu ?? şimdi doğru yaptığını nerden biliyorsun ?? kapasite var mı bunu anlayacak ??
Originally Posted by MKA55 Zekanı abartmışım... yanına bile yaklaşamazsın.. hemen foyanı ortaya çıkarttım..
Forum Rules
Yer İmleri