Sayfa 906/1001 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,241 - 7,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu hep böyle değilmiydi.Son zamanlardaki değişimleri bunlar açıklamaz ki.
    1996 yılında Türkiyenin gdpsi 181 milyar dolar, yunanistan 146 milyar dolar bugün fark 3 kattan fazla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Neyse babam annemle nişanlıyken annemin semtinde babama dolmuş durağına kadar refakat ediyormuş..Kahve önüne geldikleri zaman 10 yaşlarında bir çocuk kahveden çıkmış babama bizim mahallenin kızlarını mı rahatsız ediyorsun demiş.Babam bir kahveye bakmış bir çocuğa bakmış yok koçum demiş bir taksi çevirip hemen binip gitmiş.Aslında baya kavgacı bir adamdı rahmetli fiziki kavgadan da asla kaçmazdı.Sonra olayı anneme açıklamış yahu demiş çocuğu kahveden yolladılar çocuğa sana ne oğlum desem kahveden ufacık çocuğu mu dövüyorsun diye çıkıp beni döveceklerdi demiş)))))))) Yani olayların perde arkası mikro makro hep karışık olabilir dikkatli olmak lazım.

Suriyeden de baya iyi durumdaydık pek de karlı çıkamadık,umarım bu sefer hesaplar doğru yapılmıştır.

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    1996 yılında Türkiyenin gdpsi 181 milyar dolar, yunanistan 146 milyar dolar bugün fark 3 kattan fazla

Şimdi bizim ekonomimiz yunanistandan iyi güçlü durumdayız dersek ne bileyim çok da rahatlar mı içimiz bilemedim valla.Ekonomimizde öyle pek uluslararası tatsızlıkları uzun süre kaldıracak halde değil gibi.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Suriyeden de baya iyi durumdaydık pek de karlı çıkamadık,umarım bu sefer hesaplar doğru yapılmıştır.
    Suriye’de , libyada bize obamanın kazığıdır.
    Normalde her işe karışan amerika bu iki olayda topa direk girmekten kaçınmıştır. Özellikle suriyede rusyanın oyuna girmesi be işid diye bir örgütün piyasaya çıkması ile denklem tamamen değişmiştir.
    Tabiki suriyedeki her köyün durumuna hakim eşsiz dış politika uzmanımızın -ki kendisi şu anda bize gelecek vaadediyor- büyük başarısıdır.

O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Haklısınız efendim, ben taaa... Çiller XXX gümrük birliği müjdesi verince, babalara geldik demiştim...
    Seni cok bi efendi buldum mudurum afedersin..

7. Otomobil ötv oranları değişti
    Artık helal para kazanıp 2.0 motorlu araç alımı hayal oldu..

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Otomobil ötv oranları değişti
    Artık helal para kazanıp 2.0 motorlu araç alımı hayal oldu..
    Hükümetimizi bu çevreci girişimi için kutluyorum. Umarım kamudada daha çevreci ve yerli üretim araçlar kullanılır.
    TOGG gelesiye kadar eski araçlarla idare edeceğiz.

O egeli ben değilim

Sayfa 906/1001 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •