Sayfa 298/1002 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    arkadaşım olayı neresinden anlıyorsun bilmiyorum ama paylaştığım veriler tefastaki fona ait geçmiş veriler. Kur ve petrol artışı olunca iyi getiri verir demişim. Tersi durumda da zarar yazar. Var mı burada bir sıkıntı?
    brent’deki oynaklık cok fazla belli direncleri aşmadıgı sürece ve jeopolitik gelismelere gore hareket ediyor
    brent konusunda bende olumluyum pozisyonum ona gore ama tedbirli olmakta fayda var

2. arkadaşlar otomobilde ötv ye kallavi artış gelmiş. tofaşı ne kadar etkiler diye tofaşın sayfasına baktım, kimsenin umurunda değil... tek bir satır bilgi yok. bu zammın tofaşa etkisi ne olur? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim...

3.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    arkadaşlar otomobilde ötv ye kallavi artış gelmiş. tofaşı ne kadar etkiler diye tofaşın sayfasına baktım, kimsenin umurunda değil... tek bir satır bilgi yok. bu zammın tofaşa etkisi ne olur? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim...
    Sanırım Egea da biraz indirim olacak bu araç stoklarında varsa olumlu etkilenir, stokta olmasa bile bu araç pahalılığında Egea zaten iyi satıyordu artık daha çok satar

4.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Sanırım Egea da biraz indirim olacak bu araç stoklarında varsa olumlu etkilenir, stokta olmasa bile bu araç pahalılığında Egea zaten iyi satıyordu artık daha çok satar
    yani tofaş olumsuz değil olumlu etkilenir diyorsunuz... teşekkürler...

5.  Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    yani tofaş olumsuz değil olumlu etkilenir diyorsunuz... teşekkürler...
    Beklentim o ama burası borsa vbu haberi çoktan fiyatlamış da olabilir, Cuma günü kötü endekste Toaso ve Froto yeşil kapattı.

6. yeri değil belki affola en uygun altın alım satım makası sizce hangi banka?

7. Aslında bazi fonların kendi, özel topigi olsa fena olmazdı.

AES 'de onlardan biri.

Aes ile ilk vade fiyatı arasındaki bağıntı USO yuzunden (yada belki de sayesinde) kopmuştu. Son durumda belki talep şoku öncesi düzenine geçmiştir incelemedim.

Fonun oyle basit bir fiyatlaması yok. Aes'den çok sepetteki fonların ne yaptığını incelemekte fayda var.

8. bu kadar tepki ötv zammını geri cektirtir diye bi soylenti var
    bakalim gorelim

Sayfa 298/1002 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •