Sayfa 405/993 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    gümüs platin karışımı😀😀
    Namık kemal ne demiş. hayal kurmayana da kaymış. onun hatırına bizde hayal kuralım. hemde olabilir hayal. şimdi gidiyorsun alıyorsun gümüşü alıyorsun platini. her yer vıcık cıcık platin gümüş. tekneyi açıyorsun borsaya. bi bakıyorsun. katlıyorda katlıyor. katlıyorda katlıyor. oluyormu para sana iki misli. gidiyorsun 3 direk bir filinta alıyorsun adını da platin koyuyorsun. nasıl ama. !!!!

2.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Namık kemal ne demiş. hayal kurmayana da kaymış. onun hatırına bizde hayal kuralım. hemde olabilir hayal. şimdi gidiyorsun alıyorsun gümüşü alıyorsun platini. her yer vıcık cıcık platin gümüş. tekneyi açıyorsun borsaya. bi bakıyorsun. katlıyorda katlıyor. katlıyorda katlıyor. oluyormu para sana iki misli. gidiyorsun 3 direk bir filinta alıyorsun adını da platin koyuyorsun. nasıl ama. !!!!
    benim gümüs maliyetimin 2.30 küsüratlı oldugunu ve burda beni dinleyen bi kac arkadasa 4 ay once ısrarla gümüs alin tavsiyemi soylemismiydim daha once size

3.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    benim gümüs maliyetimin 2.30 küsüratlı oldugunu ve burda beni dinleyen bi kac arkadasa 4 ay once ısrarla gümüs alin tavsiyemi soylemismiydim daha once size
    Gümüş ve platende yükseliş beklentin nereye kadar onur hocam.ne zaman satmayı düşünüyorsun.bende de gümüş var.maliyeti yüksek 6.20 lerde

Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    Tam hatırlamıyorum ama söylemiş olabilirsin. söylemiş olsanda bi kulağımdan girmiş öbüründen çıkmıştır. Çünkü altına bile ısınamadım. madenler bana soğuk geliyor en sıcağı canlı hisse. al gülüm ver gülüm. her tarafım KRDMD ve TSKB dolu. aşağıya da yukarıya da birlikte inip çıkıyoruz. elimde biraz da ARE ile TLE var. gerisi keş para OSL ve GBL de duruyor. Senin anlıyacağın, peynir zeytin soğan yoğurt ekmek, yiyoruz sade bir hayatımız var. Cübbeli amad gibi tabak tabak çeşit çeşit fon pardon yemek yemiyorum. hepsinin ayrı gazı var. düşünsene hepsi aynı anda gazlanırsa. biride çakmak çakarsa nolur.

Aft 0.43
    Yay 0.82
    Neden hepsine aft almayin dedigimi anliyormusunuz

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Aft 0.43
    Yay 0.82
    Neden hepsine aft almayin dedigimi anliyormusunuz
    aft, yay tehlikeli olmaya başladı iyice, secim yaklaşıyor, yarın crash olsa neden oldu diyemeyiz.

Put opsiyonları arttığı için, VIX artmaya başladı, market crash öncesi görülen hareketler.

TESLA hissesi 5 e bölündü, bugün kar alımı olabilir.

biraz karışık ortalık,

7.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Gümüş ve platende yükseliş beklentin nereye kadar onur hocam.ne zaman satmayı düşünüyorsun.bende de gümüş var.maliyeti yüksek 6.20 lerde
    uzun vadeciyim hala tutacam gümüsü
    platin cok sıkıştı bi kırarsa 1000 bandının üstünde hareketine devam eder

8.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Tam hatırlamıyorum ama söylemiş olabilirsin. söylemiş olsanda bi kulağımdan girmiş öbüründen çıkmıştır. Çünkü altına bile ısınamadım. madenler bana soğuk geliyor en sıcağı canlı hisse. al gülüm ver gülüm. her tarafım KRDMD ve TSKB dolu. aşağıya da yukarıya da birlikte inip çıkıyoruz. elimde biraz da ARE ile TLE var. gerisi keş para OSL ve GBL de duruyor. Senin anlıyacağın, peynir zeytin soğan yoğurt ekmek, yiyoruz sade bir hayatımız var. Cübbeli amad gibi tabak tabak çeşit çeşit fon pardon yemek yemiyorum. hepsinin ayrı gazı var. düşünsene hepsi aynı anda gazlanırsa. biride çakmak çakarsa nolur.
    hepsini gazli yiyecek yeme sende biraz sebze biraz corba biraz salata kat menüye o zaman fazla gazlanmaz bünye digerleri gazı alır

Sayfa 405/993 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •