15 dklık macd alıcı getirecek mi yoksa yine oyun mu bakalım !
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Originally Posted by şahit az bekleseydin revers yapardın belkim. yarasın. birlikte açmıştık ve ben snden 25 pivan daya iyiyidim. lakine ben yapıştırdım erkene kalamadım sakine. Abi bu meret durmuy, boyuna şır şır akıyo Büüüle olmuycak Lönk için pusudayın
Hamdım Piştim Yandım 28.07.2025 tüm parayı aselse gömdüm mertabi
Originally Posted by *Bozkurt Abi bu meret durmuy, boyuna şır şır akıyo Büüüle olmuycak Lönk için pusudayın reis herkes longa girmiş(kerem dayı bigşort) biz demi girsek napsak longculara pera dağıtacaklarmış yunanistanı alırsak
Originally Posted by tarkank reis herkes longa girmiş(kerem dayı bigşort) biz demi girsek napsak longculara pera dağıtacaklarmış yunanistanı alırsak Burda hergün para dağıtıyorlar Ekime yazıldım en dibe pasife, gelirse gelü gelmezse gendi bilü
Originally Posted by *Bozkurt Abi bu meret durmuy, boyuna şır şır akıyo Büüüle olmuycak Lönk için pusudayın 1. tabur yakın vade 375 de bekliyor. 2. ve 3. taburlar 200-300 pivan aşağıda yazılı. hasılı, bugün cocuklar gibi şendük. 40 longçu palayu yendük yapacaz. İnşallah.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ne kadar cazip 1226,xx bölgesel ne yazsak verdiler hemen.. Ortalamalar aşağı gelsin poz artsın hesabı..
Originally Posted by şahit 1. tabur yakın vade 375 de bekliyor. 2. ve 3. taburlar 200-300 pivan aşağıda yazılı. hasılı, bugün cocuklar gibi şendük. 40 longçu palayu yendük yapacaz. İnşallah. Şehit vermeyinde...
Originally Posted by *Bozkurt Burda hergün para dağıtıyorlar Ekime yazıldım en dibe pasife, gelirse gelü gelmezse gendi bilü senin lotlar gelir bence.. çünküm pala lonkçulardan gaz çıkartmadan yukarıı gitmez gibi geliyor bana.
Forum Rules
Yer İmleri