Sayfa 276/1006 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Venezuela dan peynir gelecekmiş miş gibi vergisiz genede mutlu olmuyorsunuz )
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    ÖTV ye gelen son zamlarla artık millet 15-20 yıllık arabalara binecek zenginler lüks araçlara binecek böylece kimin zengin kimin fakir olduğu artık daha iyi gözükecek yazık bu millete
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Konuyu değiştirelim artık mevduat faizleri 12 ye oturdu bunun anlamı Ağustos enflasyonu eğer %1 ve üzeride çıkarsa yıl sonu enflasyonu 11,5 altı çıkmaz. Bu 11,5 rakamı son 10 yılın enflasyon verileri (6 aylık) dikkate alınarak bulunmuştur.
    Bunun mevduat faiz oranı da en düşük %15 stopajlı haliyle %15 e gelir. Bu en iyi senaryo eğer işler kötü giderse (KASIM 3 ten sonra)%20 den aşağı düşmez. Bu benim kendime ait fikrim

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. ing devam faizlerini +1,5 artırmış cuma 10'du şu an 11.5 olmuş.

4. AOFM bugün 10,20 ye yükseldi.Faizler bir miktar daha yükselebilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by sekko Yazıyı Oku
    AOFM bugün 10,20 ye yükseldi.Faizler bir miktar daha yükselebilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sn. sekko,

Gün bitmeden hesaplamışsınız tebrikler. Sanırım TCMB sizdeki veri ile evds'yi güncelleyecek

Henüz güncellenmemiş
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6. Benim tahminime göre 7 eylüle kadar bir faiz arttırımı daha yapacak bankalar

7.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Benim tahminime göre 7 eylüle kadar bir faiz arttırımı daha yapacak bankalar
    Biliyorsunuz 4 Eylül 2020 tarihinde piyasadan yaklaşık 17 milyar Türk lirası ve 8,5 milyar ABD doları karşılığı para çekilecek. Bu parayı tcmb vermez ise otomatikman likidite sıkışıklığı olacak. Bu nedenle cuma ve sonraki pazartesi kritik.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Biliyorsunuz 4 Eylül 2020 tarihinde piyasadan yaklaşık 17 milyar Türk lirası ve 8,5 milyar ABD doları karşılığı para çekilecek. Bu parayı tcmb vermez ise otomatikman likidite sıkışıklığı olacak. Bu nedenle cuma ve sonraki pazartesi kritik.
    Bende size kesinlikle katılıyorum siz detayına kadar açıklamışsınız

Sayfa 276/1006 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •