Ama adam da göndermişlerdi.
Çok mücadele verdiydi herif
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama adam da göndermişlerdi.
Çok mücadele verdiydi herif
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Bin türlü dalavere çevirdiler elimizdekileri ucuza kapatmak için ancak arazinin ederini bilip bekleyenleri yıldıramadılar.
Şu an 592 mly piyasa değeri anca oldu. Gerçek değere kadar yola devam...
Hacim rekoru kırıldı mı bugün şimdi
12 bin satıcı var.
Pasif alıcı tarafına yazmıyorlar fazla.
Tavandan tırtıklıyorlar şimdilik.
Son düzenleme : şahna; 31-08-2020 saat: 17:11.
Arsanın gerçek değeri tahminim 1 Milyar Tl nin uzerindedir diye düşünüyorum. Proje ile birlikte bu rakam dahada yukarı çıkabilir. Yıllardır (7 yıldır maldayım) bizim gibi yatirimcilari bezdirip elimizdekileri üç kuruşa almaya çalıştılar. Imar fiyatlamasi, dolardaki artışıda düşündüğümüzde bu fiyatlarla kârdayız diyebilirmiyim bilmiyorum. Bu fiyatlara gelinceye kadar yeterince mal toplayabildiyseler ve kalanı da istiyorlarsa fiyatı daha yukarı taşımaları gerek diye düşünüyorum. Forumdan da anlaşılacağı üzere paydaşlar hakkettiği fiyatlara yaklaştıkça ellerindekini vermeye başladılar. Benim gibi kalanlarinda elindekileri gercekten almaya niyetlilerse fiyatı daha yukarı taşımaları gerek. Ozaman bizde düşünürüz satıp satmamayi. Ona göre hesaplarını yaparlar sanırım.
Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir.SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri