Tepük gelebilü
ALTINS1 : 98.80 ASELS : 224.80 TARİH 26.12.2025 Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Tepük gelebilü Bir önceki saatlık 12 barda gerçekleşmiş neden bu kadar acele ediyorsunuz .....
Originally Posted by rosense Bir önceki saatlık 12 barda gerçekleşmiş neden bu kadar acele ediyorsunuz ..... Poz. icabı Ekimvade 1200 den lönkledim, en dipten ben lönkledim, dibini ben buldum
Originally Posted by *Bozkurt Poz. icabı Ekimvade 1200 den lönkledim, en dipten ben lönkledim, dibini ben buldum Hayırlı olsun kazanmalısın ki bizleri yalnız bırakma yasın gerçi ben işlem yapmadığım halde vakit buldukça vakit geçiriyorum
Dow son durum. NU bozulması için 30000 üzeri Dow gerek. Sadece süreç biraz uzar, sonuç değişmez, kürkçü dükkanı.
Originally Posted by *Bozkurt Poz. icabı Ekimvade 1200 den lönkledim, en dipten ben lönkledim, dibini ben buldum 1207. 50 flat depük geldi, bundan sonrası devam mı izleyip üüüle karar verecem. bugün karar günü Originally Posted by *Bozkurt Tepük gelebilü
Originally Posted by *Bozkurt 1207. 50 flat depük geldi, bundan sonrası devam mı izleyip üüüle karar verecem. bugün karar günü bırak flati filan. plakasını aldın mı? ben o eznada seçemedim gamyon müydü, boztancı otobüsümüydü diye. tek bişeyden emin,im büyük bişiydi. asdas.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit bırak flati filan. plakasını aldın mı? ben o eznada seçemedim gamyon müydü, boztancı otobüsümüydü diye. tek bişeyden emin,im büyük bişiydi. asdas. Boşver plakasını napıcan, burda her gün kaza oluy
Forum Rules
Yer İmleri