Originally Posted by myfinans Çerez parası dışında PPF'lerle tüm ilişkimi kestim.Düzelecekleri yok bunların. Ppf yerine biraz risk alınıp Ahu, Osd, Ti4, Te3 gibi fonlar denenebilir.
Originally Posted by melihsah Ppf yerine biraz risk alınıp Ahu, Osd, Ti4, Te3 gibi fonlar denenebilir. Onlardan da vazgeçtim. Günlük Nkolay şu anda iyi Anında al satta kolay. PPF yerini o aldı bende.
Originally Posted by myfinans Onlardan da vazgeçtim. Günlük Nkolay şu anda iyi Anında al satta kolay. PPF yerini o aldı bende. Bu kısmı araştırdınız mı : "N Kolay Bono bir mevduat ürünü olmayıp, TMSF kapsamında değildir."
Originally Posted by kaya99 Bu kısmı araştırdınız mı : "N Kolay Bono bir mevduat ürünü olmayıp, TMSF kapsamında değildir." Tabilki biliyorum. Senelerdir alır satarım, şimdilik bir sorun yaşatmadı. BBDK denetiminde bir bankanın ürünü.
Originally Posted by myfinans Tabilki biliyorum. Senelerdir alır satarım, şimdilik bir sorun yaşatmadı. BBDK denetiminde bir bankanın ürünü. OK sıkıntı yok . Bilgilendirmek istedim. Kendi web sayfalarında yazıyor . Belki uzman biri bu metni açıklayabilir.
Originally Posted by kaya99 OK sıkıntı yok . Bilgilendirmek istedim. Kendi web sayfalarında yazıyor . Belki uzman biri bu metni açıklayabilir. Şunu demek istiyorlar. Aldığınız şey bir banka finansman bonodur. Mevduat değildir. Yani 150 bin liralık mevduat garanti yoktur.
Forum Rules
Yer İmleri