Sayfa 320/1002 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Her gün 60 liralık aldım şu anda sadece 300 liralık civarı var an itibarıyla ( o da sadece endeks gerileme günlerinde ) .

Ben asla alımları toptan yapmıyorum biliyorsunuz. Sadece biriktiriyorum.

Performansı kötü olursa, diğer fonlarıma döndürürüm.

İyi giderse günlük alımları 100 liraya belki 150 liraya çıkarırım.

Yani prensip olarak bir fona asla komple ve bir anda girmiyorum.

Şimdilik biriktirmeye devam.

Bir de NNF'yi tefaşa açılmadan önce test aşamasından beri bekliyordum zaten. Twitterde vs. reklamlarını görmemiştim bile. Hedef ekibi genel olarak hisse fonları iyi yönetiyor, kötü olacağını sanmıyorum.

Geçmişte bu şekilde opi/oph biriktiriyordum, iyi başlamıştı ancak toplam meblağı fazla yekun etmeden kötü olduğu, osmanlının hayal kırıklığı olduğu anlaşıldı, tkf/mac /mps'ye aktarmıştım.
    Haklısınız Osmanlı tam bir düş kırıklığı olmuştu. Stratejilerinizi çok beğeniyorum umarım gönlünüze göre olur, bol kazançlarınız olsun.

2.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    Haklısınız Osmanlı tam bir düş kırıklığı olmuştu. Stratejilerinizi çok beğeniyorum umarım gönlünüze göre olur, bol kazançlarınız olsun.
    bilmukabele, selamlar.

3. FNO hakkında ne düşünürsünüz, SUA yerine düşünülebilir mi ? Hangisini tercih ederdiniz ?

4.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    FNO hakkında ne düşünürsünüz, SUA yerine düşünülebilir mi ? Hangisini tercih ederdiniz ?
    Bence her halükarda FNO, SUA’ya beş basar. Çok sağlam bir fon ben de taşıyorum. Hem SUA hem de FNO var. Bazı zamanlar ciddi düşüşler yaşasa da zamanla kendisini toplayabilen ve şu anda 152 günlük MK karşılığı %20’nin üzerinde duran bir fon.

5.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Bence her halükarda FNO, SUA’ya beş basar. Çok sağlam bir fon ben de taşıyorum. Hem SUA hem de FNO var. Bazı zamanlar ciddi düşüşler yaşasa da zamanla kendisini toplayabilen ve şu anda 152 günlük MK karşılığı %20’nin üzerinde duran bir fon.
    Sua da yabancı hisse senedi oranı FNO dakine göre daha düşük sanırım son aydaki FNO getiri farkı çoğunlukla bundan kaynaklanıyor. Ancak yurtdışında borsaların düşeceği durumda bu getiri törpülenebilir. Trende bakmak lazım.

6.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    FNO'yu ben de beğeniyorum. Yerli piyasadan çok usd ve altına bağlı olduğu için son zamanlarda güzel getirisi var. 114 gündür tutuyorum, çok kötü zamanda girmiştim, uzun bir süre eksideydi ama şimdi mevduat karşılığı %15'i geçti. Geçen gün ilave yaptım, onun mevduat karşılığı da %62 Fonlarım arasında bugün sadece SUA eksi getirdi.

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Sua da yabancı hisse senedi oranı FNO dakine göre daha düşük sanırım son aydaki FNO getiri farkı çoğunlukla bundan kaynaklanıyor. Ancak yurtdışında borsaların düşeceği durumda bu getiri törpülenebilir. Trende bakmak lazım.
    FNO'daki yabancı hisse dediği ETF. IEF (ABD tahviline endeksli), VOO (S&P 500), SLV (gümüş)
    Son düzenleme : Dr. Boone; 02-09-2020 saat: 11:02.

7. Smile

TESLA'daki düşüşe rağmen IPJ 0,71 getirdi.

8.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    FNO'yu ben de beğeniyorum. Yerli piyasadan çok usd ve altına bağlı olduğu için son zamanlarda güzel getirisi var. 114 gündür tutuyorum, çok kötü zamanda girmiştim, uzun bir süre eksideydi ama şimdi mevduat karşılığı %15'i geçti. Geçen gün ilave yaptım, onun mevduat karşılığı da %62 Fonlarım arasında bugün sadece SUA eksi getirdi.

FNO'daki yabancı hisse dediği ETF. IEF (ABD tahviline endeksli), VOO (S&P 500), SLV (gümüş)
    o vakit dolar düşer ise belki sıkıntı yaratabilir, teşekkürler üstat...

Sayfa 320/1002 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •