Originally Posted by onur1064 1964 pozisyon acisim 1985 -1990 arası kaparim pozisyonumu duruma gore ikinci kez acarim yeni pozisyon 15:15 te ABD istihdam verisi gelecek. Her ay onsla oynuyorlar böyle günlerde. Temmuz da 0,69. haziran da %1,5 düşmüştü.
yurtdisina bak bide bize bak
Originally Posted by ibrahim16 15:15 te ABD istihdam verisi gelecek. Her ay onsla oynuyorlar böyle günlerde. Temmuz da 0,69. haziran da %1,5 düşmüştü. o veriyi bekliyorum
Originally Posted by Webster Ustadim elinize saglik 60 k yapistirdim hemen 😀 afiyet olsun benim sattığım süha yarın dönecekmiş, yarına kısmetse teknoloji odağını artıracağım.
Originally Posted by trust06 afiyet olsun benim sattığım süha yarın dönecekmiş, yarına kısmetse teknoloji odağını artıracağım. Suha nedir ustadim Bari eib felan alsaydiniz 😀
Tte son 1 aydaki kayıpları topladı. Mps daha toplayamadı, sanki sıra ona geldi Originally Posted by Webster Acilisa gore tte alacagim Me,too [emoji3] SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by ibrahim16 15:15 te ABD istihdam verisi gelecek. Her ay onsla oynuyorlar böyle günlerde. Temmuz da 0,69. haziran da %1,5 düşmüştü. Ustadim siz bizim onuru tanimiyorsunuz sanirim Ben abd ye degil onur neye girdi ona bakarim Originally Posted by onur1064 o veriyi bekliyorum Verimi seni bekliyor sen mi onu 😀😀😀😀
Originally Posted by gia Tte son 1 aydaki kayıpları topladı. Mps daha toplayamadı, sanki sıra ona geldi SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Guzel tespit ustadim Mps yi sever sayariz
Forum Rules
Yer İmleri