kent şekerleri unutmamak lazım
Originally Posted by EMLAK kent şekerleri unutmamak lazım Rtalp de iyi gittiydi bi ara
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by EMLAK kent şekerleri unutmamak lazım 6 ay önce 100 bin liralık RTALB alsaydık şimdi 3 milyon liramız vardı. çorba parasına akşama kadar kıçımızdaki kılları ağartıyoruz.
Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Originally Posted by Dolares 6 ay önce 100 bin liralık RTALB alsaydık şimdi 3 milyon liramız vardı. çorba parasına akşama kadar kıçımızdaki kılları ağartıyoruz. sorma ya resmen amelelik yaptığımız ama tahminimce 1,3 maliyetli rtalb olsaydı elinde 2 den verirdin
Originally Posted by Dolares 6 ay önce 100 bin liralık RTALB alsaydık şimdi 3 milyon liramız vardı. çorba parasına akşama kadar kıçımızdaki kılları ağartıyoruz. o iş öyle olmuyor işte bir hissenin halka açık olan kısmının %20 sini aldım... 5 sene tuttum doğru dürüst bişey kazanamadım lanet edip çıktıktan sonra hisse uçtu... bahsettiğiniz hisselerde lot sayıyorlar... büyük parayla girilmiyor...
Originally Posted by akcay o iş öyle olmuyor işte bir hissenin halka açık olan kısmının %20 sini aldım... 5 sene tuttum doğru dürüst bişey kazanamadım lanet edip çıktıktan sonra hisse uçtu... bahsettiğiniz hisselerde lot sayıyorlar... büyük parayla girilmiyor... Kesinlikle altına imza atarım. Tecrübe ile sabittir. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri