Sayfa 166/919 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Tek sıkıntı, son zamanlarda neden ısrarla şirket reklamı yapıyor. Özellikle bugünkü yayında resmen pazarlama yaptı, çok güzel bir resim çizdi. Siz buna reklam da diyebilirsiniz.

Yatırım tavsiyesi değildir

2. bu açıklamalardan sonra en geç 1 sene içinde krontta yabancı ortak bekliyorum

3. Hasılatın düşüşü ile ilgili soruya, herhangi bir satış kaybımız yok, bunları 3. ve 4. çeyrekte yerine getireceğimize "eminim" dedi
    Geçen senenin üzerinde bir hasılatın olmasına "kesin" dedi
    Üzerinde çalıştığımız projelerin sonuca dönüşmesi ihtimallerini görüyoruz, "çok yüksek" dedi

Yatırım tavsiyesi değildir.

4. -cek, -cak aynı sakızı çiğniyoruz abi yıllardır. Lütfi bey genel kurullarda verdiği gazı bu ara programlarla veriyor. Potansiyel var eyvallah da, kurbağanın gözü patlamak üzere..

Niyetim moral bozmak değil arkadaşlar. Uzun zamandır da yazmıyordum. Gerçek anlamda sıkıldım, icraat görmek istiyorum artık.. Yılsonunda göreceğiz bakalım. Konuşma arasında ABD'de yeniden yapılanıyoruz, büyüyoruz, ikinci atılımı gerçekleştireceğiz filan dedi. Binaya tanıtıma gömecekler gene galiba. Ciroya göre en yüksek arge harcamasının bir karşılığı olsun artık.

Elindeki ürünler güzel, gidip dünya devlerinden birine ortak olsa keşke..

Selamlar Sn.Usta

5. kron website yenilenmiş ,isteyen incelebeilir.. 150 müşteri gözüküyor şu an

6. Secure Cloud Wi-Fi

yeni ürün galiba

7. "Dünya çapında pek çok finans kuruluşu erişim güvenliği konusunda Kron’u tercih ediyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de finans sektörü gündeminin birinci önceliği haline gelen dijitalleşme, bankacılık ve finans alanında veriyi etkin bir şekilde kullanmayı zorunlu hale getiriyor. Artan verinin GDPR, KVKK gibi regülasyonlar doğrultusunda korunması ve muhafaza edilmesinin de bir o kadar önemli hale geldiği günümüzde, özellikle de finans sektörünü hedef alan siber tehditler giderek artmakta. Kron’un yetkili hesap erişim güvenliği (Privileged Access Management - PAM) alanında geliştirdiği ve dünyanın ilk 10 PAM çözümü arasında bulunan Single Connect, gelişmiş ürün ailesi ile finans sektöründeki kuruluşların siber tehditler karşısında uçtan uca güvenlik sağlamasına olanak tanıyor."

https://www.kron.com.tr/finans

8. Guzel olmus yeni site.İs ortaklari vs. inceleyecek bir suru firma.Tam benim isim

Ytd

ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

Sayfa 166/919 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •