Sayfa 307/549 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

1.  Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Tarihi zirveler test ediliyor tektu da dostum. 5 yıl önce 96 görülmüş, daha sonra hep buralardan dönülmüş. 1 e değdirmesi için çok iyi bir gaz gerekli. ve baş döndürücü bir açıklama düşmeli. Dipten uzak kağıtlar beni hep korkutur nedense. Yükseklik korkum var)) Burası borsa; olmaz denilen olur, olur denilen olmaz. Hayırlı kazançlar...
    Sayın Cagribey tektuya 5-6 yılda bir böyle patlamalar yapmıştır. Ben 44 ten aldırmadı kardeşime 1.43 gördü. Eğer maliyet olarak benim gibi 60 larda alırsanız bu hisse ihya ederdi sizi.umarım yağda kazanırsınız. Bu yıl tektuya 1.40 lari deneyecektir diye sesli düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi hiç değildir. Ben garip bir ky yım.
    Bi arada alyag değişik bir kağıt tir. Yarın direk 85 bile yapabilir.2 günde bir bakmisdiniz 1 olmuş. Saygilar

Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku
    Yag, atom bombasi misali patlayacak !!
    Toz, duman edecek ortaligi!

Ah bide ne yöne patlayacagini kestirebilsem
    Yağ patladı galiba
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

Alıntı Originally Posted by isonilce Yazıyı Oku
    Sayın Cagribey tektuya 5-6 yılda bir böyle patlamalar yapmıştır. Ben 44 ten aldırmadı kardeşime 1.43 gördü. Eğer maliyet olarak benim gibi 60 larda alırsanız bu hisse ihya ederdi sizi.umarım yağda kazanırsınız. Bu yıl tektuya 1.40 lari deneyecektir diye sesli düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi hiç değildir. Ben garip bir ky yım.
    Bi arada alyag değişik bir kağıt tir. Yarın direk 85 bile yapabilir.2 günde bir bakmisdiniz 1 olmuş. Saygilar
    Her şey gönlümüzce olur inşallah dostum. Verdiğin yağ'lı moral için de teşekkür ederim. Bu arada biraz kıpırdadı gibi
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Yağ patladı galiba

Piknik tüpü gibi ama))

Piknik tüpü gibi ama))
    72 de bir çekişme var...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

Piknik tüpü gibi ama))
    Bu günkü YAĞ lı pastaları hazırlamaya başla dostum
     Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    72 de bir çekişme var...
    69-70 lerde çok süründü.gidecekse,buradan alanları elbette dökmesi gerekir...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Tektu - Alyag elele , hep birlikte 1 lere

Etiler gıda Yağ ın iştiraki, bir yılda 1 tl den, 18 tl.ye çıktı. şu anda %20 yukarıda. bu nasıl spekülasyon yaw?

Sayfa 307/549 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •