Sayfa 516/802 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Seykim den utan
    Böyle giderse elbet bir balinanin dikkatini çekecek alıp götürecek

2. Şöyle bi baktım da ne hisseler tavan serisi yapmış 10 katına çıkmış ama acsel bir arpa boyu yol almamış. Sanırım sorun acsel yatırımcısının inatçı olması. Biz satmadıkça kağıt da gitmiyor😊 Bakalım bu işin sonu nereye varacak, saadet zinciri gibi her ortak 3 tane ortak bulup getirse tahtayı yürütürüz aslında 😂

3.  Alıntı Originally Posted by monderixu Yazıyı Oku
    Şöyle bi baktım da ne hisseler tavan serisi yapmış 10 katına çıkmış ama acsel bir arpa boyu yol almamış. Sanırım sorun acsel yatırımcısının inatçı olması. Biz satmadıkça kağıt da gitmiyor😊 Bakalım bu işin sonu nereye varacak, saadet zinciri gibi her ortak 3 tane ortak bulup getirse tahtayı yürütürüz aslında 😂
    Spegin en pintisine denk geldik. Millet bıkmış zaten sür tahtayı yukari bir iki çalkala bak nasıl dökülüyor lotlar, bekledikçe kendi zaman yitiriyor tek hissem bu değil sonucta beklerim az dan az coktan cok gider

4. Son günlerde global(deutche olduğunu tahmin ediyorum) alışları var.
    Ayrıca A1 in işlemleri de garibime gidiyor bir hazırlık olabilir,bekleyip göreceğiz

Alıntı Originally Posted by dogruhisse Yazıyı Oku
    Spegin en pintisine denk geldik. Millet bıkmış zaten sür tahtayı yukari bir iki çalkala bak nasıl dökülüyor lotlar, bekledikçe kendi zaman yitiriyor tek hissem bu değil sonucta beklerim az dan az coktan cok gider
    Burada tek sorun o değil bilançoda sıçrama yapamıyor sadece düşük sermayeli bir de yılan hikayesine dönen arsa var bilanço sıçrama yapsa tutamazlar bakın diğer kagidim link te aynı bilanço hep aynı kağıt 25 30 arası gidip geliyor

6.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Burada tek sorun o değil bilançoda sıçrama yapamıyor sadece düşük sermayeli bir de yılan hikayesine dönen arsa var bilanço sıçrama yapsa tutamazlar bakın diğer kagidim link te aynı bilanço hep aynı kağıt 25 30 arası gidip geliyor
    Yok ortak bilanço falan hikaye bu zamanda. Fener 2 haftada 3 e katladı bilançosu mu iyi geldi:) borç batağında.Neymiş bankalarla anlaşacakmış,sanki borcunu mu silecekler.Şuan hiçbir şekilde gerçekçi fiyatlamalar yok borsada. Bakıyorsun ülkenin en önde gelen şirketleri yokları oynarken kent gibi bir şirket ülkenin en değerlisi olmuş aylarca tavan gidiyor. Bu kadar mantıksızlık içinde Acsel gibi düzenli kar eden borcu olmayan bir şirketin gitmemesinin tek sebebi bekleyeninin çok olması bence. Ha delinin biri gelir buralardan sürerse yukarı yukarılarda işlem hacminin artmasıyla kağıttaki sığlık da bir nebze azalır.

7.  Alıntı Originally Posted by monderixu Yazıyı Oku
    Yok ortak bilanço falan hikaye bu zamanda. Fener 2 haftada 3 e katladı bilançosu mu iyi geldi:) borç batağında.Neymiş bankalarla anlaşacakmış,sanki borcunu mu silecekler.Şuan hiçbir şekilde gerçekçi fiyatlamalar yok borsada. Bakıyorsun ülkenin en önde gelen şirketleri yokları oynarken kent gibi bir şirket ülkenin en değerlisi olmuş aylarca tavan gidiyor. Bu kadar mantıksızlık içinde Acsel gibi düzenli kar eden borcu olmayan bir şirketin gitmemesinin tek sebebi bekleyeninin çok olması bence. Ha delinin biri gelir buralardan sürerse yukarı yukarılarda işlem hacminin artmasıyla kağıttaki sığlık da bir nebze azalır.
    Güzel bir yorum. Ben olaya şöyle bakıyorum. Biz de var 1 ama spekte var 1000000 lot. Döviz ve altın sürekli artarken Acsel'e bağladığı parasının erimesi spek'in hoşuna gidiyorsa bırakalım zarar etsin. biz bir zarar ediyorsak Odun spek onun 1000 katı zarar ediyor. İster bir ay, isterse 10 ay, isterse de 10 yıl bekletsin.Ben bu kadar bekledikten sonra istediğimi almadan bu hisseyi satmam.

Bu şuna benziyor bir araban var bu araba iyi bir araba ama onu satarsan yerine aynı kalitede bir araba alamıyorsun. O nedenle bunu satarsam aynı kalite hissesini alacağım şirket hissesi bulamıyorsun. Bu durumda bu kadar beklentisi olan bir hisseyi neden satayım ki? Bizim ODUN sipek'in birazcık aklı varsa önce hisseyi yukarı kaldırır satmak isteyen satar devam edecekse de ondan sonra devam eder.

Diğer türlü kimse satmaz. Satmazsa da kendi çalar kendi oynar. yıl 2025 olur yine aynı yerde oluruz. Benim için sakıncası yok. Zaten buraya bağladığım parayı aldığım arsadan artan parayla aldım. O nedenle benim döviz bazında değer kaybedeceğim miktar ile ODUN spek'in kaybedeceği miktar aynı para olmaz. Varsın bekletsin. :)

Bi hisse de 6 yıl beklediğimi bilirim... Beklerim yani :)

nazar değmesin.

Sayfa 516/802 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •