26 dan 22 ye kadar yayıldık bakalım
Originally Posted by EMLAK 26 dan 22 ye kadar yayıldık bakalım revers mi yaptın flato mu?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit revers mi yaptın flato mu? verdim demiştim ya longları bozkurttan sonra aşşağıdan yerine koymaya çalışıyorum longları. şort açmam abi bankalar burdayken 60 lara gelirse çerezlik belki
Originally Posted by EMLAK verdim demiştim ya longları bozkurttan sonra aşşağıdan yerine koymaya çalışıyorum longları. şort açmam abi bankalar burdayken 60 lara gelirse çerezlik belki pala da mı sorun biz de mi? ben de çift yönlü oynuyamıyorum. yayılmacı pozisyonla, kısmi aç kapa yapıyorum. bigşort taktiğinin terzo pozu yani.
Originally Posted by şahit pala da mı sorun biz de mi? ben de çift yönlü oynuyamıyorum. yayılmacı pozisyonla, kısmi aç kapa yapıyorum. bigşort taktiğinin terzo pozu yani. benim farketmez normalde kapadığım yerden bir bakarım devammı tamammı diye. löp löp gidiyorsa acele etmem yani. bu yabancı gelecek eninde sonunda ama ne zaman bedava bankalar var tutup kent alcam illa demezse banka daha mantıklı
Forum Rules
Yer İmleri