Sayfa 21/109 İlkİlk ... 1119202122233171 ... SonSon
Arama sonucu : 866 madde; 161 - 168 arası.

Konu: AVOD - A.V.O.D. Gıda ve Tarım

1. Gıdalar ve sağlık firmalarına ilgi artacaktır...

Alıntı Originally Posted by bekir_56 Yazıyı Oku
    hisse toplu ve bir ksç merkezden işlem yapılıyor??? adamlar istemediği muddetçe yerinden kımıldamaz ??? 4 aydır aynı taktik 3,24 ile 3,80 arasında götürüp getiriyorlar ???benim gibi malı 4.lü fiyatlardan alanlar bekliyorlar??? işin garip tarafı15, 20 günde bir aşağıdan topladıkları mallarıhaber göndertip yukardan malı boşaltıyorlardı artık millet uyandı yukardan kimse üçkağıtçılıklarına ınanmıyor hisseninin itibarını üçkağıtçı patronun sayesinde yerlerde sürünüyor ???
    Kağıt topluysa, tren yakında hareket edecektir....bir de gıdanın yanında madenleri var... biriktir...biriktir...günlükçüler için bir yorumum yok... bence 4-5 altında biriktirmeye devam edilir...
    YTD

İzmir'li gıda şirketlerinin maden sevdası, aşkı bir başkadır. Bilmeyenlere duyurulur. :hah:

3. gün.. kırarsa 3 lerde destek.. orayıda kırarsa maden ocağında çalıştırırlar adamı..:)

4. 1 aya 5 diyorum [emoji6] % 99

belki 5.82 (ondan emin degilim)

Atmasyon yok .

Az daha SABIR [emoji846]

5.  Alıntı Originally Posted by sevenhill Yazıyı Oku
    gün.. kırarsa 3 lerde destek.. orayıda kırarsa maden ocağında çalıştırırlar adamı..:)

Nazım ın madeni biziz ustaa [emoji23]

6.  Alıntı Originally Posted by indian Yazıyı Oku
    Kağıt topluysa, tren yakında hareket edecektir....bir de gıdanın yanında madenleri var... biriktir...biriktir...günlükçüler için bir yorumum yok... bence 4-5 altında biriktirmeye devam edilir...
    YTD
    Hisse - para girisi var
    Hisse yatay para girisi var
    O kadar net ki malı topladıgı [emoji846]

7.  Alıntı Originally Posted by Serseri.26 Yazıyı Oku
    1 aya 5 diyorum [emoji6] % 99

Atmasyon yok .

Az daha SABIR [emoji846]
    emin misin..:)

https://www.youtube.com/watch?v=C126xBJeQXA

Alıntı Originally Posted by Serseri.26 Yazıyı Oku
    1 aya 5 diyorum [emoji6] % 99

Atmasyon yok .

Az daha SABIR [emoji846]

Sn. Serseri 26 Beş TL. için eylül sonuna beklemek zorunda mıyız? Eylül 15, 20 gibi öne çekme ihtimali yok mu? Ben şahsen 10.5 TL. den aşağı vermem hisseyi. 15 TL. gibi bana uygun düşer. :hah:

Sevenhill siz ne dersiniz? 15 TL. ye elimizdeki malı mı kaptırmış oluruz. Ya da yolumuz maden ocağında çalışmaya mı düşer usta. :hah: Üstelik İzmir nereee Çorum nereee

Sayfa 21/109 İlkİlk ... 1119202122233171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •