-

Originally Posted by
reha kaya
Şartmıdır döviz bazlı finans bulup hasta garantili hastane, yolcu garantili havalimanı, geçiş garantili köprü ve otoyol yapmak?
Şarttur yoksa nasıl soyacaklar
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Olay budur. Herşey bilinçli yapılıyor. [emoji106][emoji106][emoji106]
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
ayhan53
Ne soyuyorlar portakal mi muz mu yoksa ananas mı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
ressam
Bu haberler boş işler. Artık kimse yemiyor. Zaten Yunanistan ve Türkiye ; ikiside ekonomik olarak zordalar. fransa zaten iç kargaşayı bastırabilmiş değil. yani aksiyon şart...... takılmayınız böyle işlere , yabancılar filmin sonunun nasıl olduğunu zaten biliyor. Bizlere seyrederken yorum yaptırıyorlar.
Rus oyunu bozar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
Egeli
Rus oyunu bozar
Evet , nasıl bozduğunu unutmadık ! Henüz kafayı kiraya vermedik veya bunamadık , bu nedenle dost - post işlerini biliyoruz.
-

Originally Posted by
ressam
Evet , nasıl bozduğunu unutmadık ! Henüz kafayı kiraya vermedik veya bunamadık , bu nedenle dost - post işlerini biliyoruz.
Ruslar bizim dostumuzdur . Cephede ölümüne savaşan bir millet var ise Türklerden sonra ruslardir. Kurtuluş savaşının kazanılması olsun sanayileşmesi olsun yardım eden tek Ruslar olmustur.
-

Originally Posted by
eksina
Ruslar bizim dostumuzdur . Cephede ölümüne savaşan bir millet var ise Türklerden sonra ruslardir. Kurtuluş savaşının kazanılması olsun sanayileşmesi olsun yardım eden tek Ruslar olmustur.
Uluslararası siyasette dost düşman yoktur. Karşılıklı çıkarlar vardır. Eğer ekonomik ve politik olarak zayıf isen çıkarlar güçlü lehine yontulur.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
ressam
Fransa, amerikanın bölgeden çekilmesi sonrasında oluşturacağı boşluğu kendisi önderliğinde ab ile doldurmak istiyor. Bunu yaparkende Türkiyeyi dışlamak istiyor. Türkiye bu planı tek başına bozamayacağına göre bu planı bozacak tek ülke rusya.
Diğer yandan biz müttefik kabul ettiğimiz ülkelerle ortak çıkar oluşturamadığımız için her konuda farklı bir müttefik buluyoruz. Bu kapsam dost edinmeniz biraz zorlaşıyor.
O egeli ben değilim
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri