Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler

Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?

Oylayan
145. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir

85 58.62%
  • dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı

18 12.41%
  • Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil

12 8.28%
  • Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı

20 13.79%
  • ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok

18 12.41%
  • Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.

4 2.76%
Multiple Choice Poll.
Arama sonucu : 8012 madde; 1 - 8 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Siz diyorsunuz ki; Çocuklar Balık tutmayı öğrenmek yerine, Kıçında Yırtık pantolon, Cebinde beş kameralı telefon,Bir Elinde içki bardağı, diğerinde sigara, babasının anasının ona aldığı evde alem yapsın..yesin içsin,yan gelip yatsın.. Şımarık hayat yaşasın...Bayram dan Bayrama da mezar başımizda bize dua yapsın..yeter... Öyle mi..??

Mesela;Rahmetli levent kırca, çocuklarına miras bırakmadı..Herkes Kendi çalışsın kazansın,mal mülk için de kavga etmesinler diye...
    Uzel traktör vardı,bir zamanlar... Sonra sahibi öldü... Çocukları miras kavgasında iken şirket battı gitti.. Borsa'da ki Hisse'darlarin da parası gitti..
    Örnekler çoğaltılabilir...
    Sözün özü;
    Türk , çalış, övün,kazan,ye....

Kötü örnek çoğaltmışsınız.İyi olmasını istemek, hayırlı evlat yetiştirmek te sizin elinizde... Siz hayatta iken 20 daireniz var iken çocuğunuza anladığım kadarı ile hiç yardım etmeyen onun maddi manevi destek olmayan ,herşeyi kendi kazansın diyen bir ebeveyn oma yolunda ilerliyorsunuz... Ben asla böyle düşünmezdim....Tabiki zorluk nedir bilsinler , ama bunu imkanım var iken neden zorluk içinde hayata 1-0 yenik başlasın. Mesela durumları iyi olmayan ailelere yardım ederken bunu onlarla yapmayı, alışveriş yaparken sürekli lüks marketten değil de pazardan da alışveriş yapmasını , telefon ihtiyacı var iken son model değil daha düşük modelinde onun ihtiyacını olduğunu karşıladığını ,hayvan sevgisini doğayı çevreyi gözlemlemeyi vs vs gibi birlikte hayatın içinde kalarak öğrenmesin sağlamak bence ideal olanı. Vicdanlı ve merhametli bir evlat yetişirse inanın bırakacağınız mal ve mülkten daha iyi bir miras olacaktır...
    “Hayat üçbuçukla dört arasındadır.
    Ya üçbuçuk atarsın, ya da dört dörtlük yaşarsın”.

Alıntı Originally Posted by tusemre Yazıyı Oku
    ..hayırlı evlat yetiştirmek te sizin elinizde...
    Ben buna ters cok ornek gordum bu hayatta.

Insanoglu dogarken, genetik olarak eli yuzu. anne babaya benzer de, gelen varlik bambaska bir varliktir.

Yani sanildigi gibi anne babanin ruhunun bir parcasi degildir.

O nedenle anne baba olarak cok muhterem kisiler olabilirsiniz, ama o yeni gelen varligin, bizzat kendi yazdigi bir kaderi var ve onu yasamaya iniyor.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by tusemre Yazıyı Oku
    Kötü örnek çoğaltmışsınız.İyi olmasını istemek, hayırlı evlat yetiştirmek te sizin elinizde... Siz hayatta iken 20 daireniz var iken çocuğunuza anladığım kadarı ile hiç yardım etmeyen onun maddi manevi destek olmayan ,herşeyi kendi kazansın diyen bir ebeveyn oma yolunda ilerliyorsunuz... Ben asla böyle düşünmezdim....Tabiki zorluk nedir bilsinler , ama bunu imkanım var iken neden zorluk içinde hayata 1-0 yenik başlasın. Mesela durumları iyi olmayan ailelere yardım ederken bunu onlarla yapmayı, alışveriş yaparken sürekli lüks marketten değil de pazardan da alışveriş yapmasını , telefon ihtiyacı var iken son model değil daha düşük modelinde onun ihtiyacını olduğunu karşıladığını ,hayvan sevgisini doğayı çevreyi gözlemlemeyi vs vs gibi birlikte hayatın içinde kalarak öğrenmesin sağlamak bence ideal olanı. Vicdanlı ve merhametli bir evlat yetişirse inanın bırakacağınız mal ve mülkten daha iyi bir miras olacaktır...
    Çok güzel özetlemişsiniz, bence de böyle olmalı...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •