Artan

291,50 10 15:53
277,75 10 15:52
39,64 9.99 15:50
8.585,00 9.99 15:40
37,04 9.98 15:52
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 15:53
58,85 -9.95 15:50
7,81 -9.92 15:52
82,55 -9.78 13:55
102,00 -8.03 15:53
Azalan Hisseler

İşlem

6.076.352.421,49 15:53
5.908.926.844,10 15:53
5.673.892.241,00 15:53
5.590.709.170,55 15:53
5.320.464.017,00 15:53
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8004 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kısık ateşte pişirip en son bir alevleme veya soğuk suda şoklama palanın taktiği, o da bu işlerden anlıyordur.
    dip olarak da peşlamal sos yapacek. asdas
    Yatırım tavsiyesi değildir.

  2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    dip olarak da peşlamal sos yapacek. asdas
    Pala yemek işinden anlar mı bilmiyorum ama bazı zor yemeklerde mesela et türevi yemeklerde akşamdan eti terbiye edersen o yemek hem leziz olur hemde eti yumuşak olur ağızda dağılır, pişirme farklı çünkü et yemekleri yüksek ateşte pişirilmesi gerekir

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •