Originally Posted by sindoma53 Amerika'nın Sesi @VOATurkish · 1 sa Çavuşoğlu: "Yalan Söyleyen NATO Genel Sekreteri Değil Yunanistan" http://dlvr.it/RfyVB3 tutarsız açıklamalarda bulunannn yunanistan. ben edebiyattan hep kılpayı geçerdim.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by *Bozkurt kısık ateşte kavrulursa lezzetli de olur Kısık ateşte pişirip en son bir alevleme veya soğuk suda şoklama palanın taktiği, o da bu işlerden anlıyordur.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
kısa görüntüye göre 1-2 saate ya aşağı ya yukarı kendini belli edecek hareketler olacağa benziyor.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Originally Posted by ariston Kısık ateşte pişirip en son bir alevleme veya soğuk suda şoklama palanın taktiği, o da bu işlerden anlıyordur. dip olarak da peşlamal sos yapacek. asdas
Kapanış yine mokoko olacak bu yunanistan işi yakın zamanda çözülmez..ytd
Originally Posted by şahit dip olarak da peşlamal sos yapacek. asdas Pala yemek işinden anlar mı bilmiyorum ama bazı zor yemeklerde mesela et türevi yemeklerde akşamdan eti terbiye edersen o yemek hem leziz olur hemde eti yumuşak olur ağızda dağılır, pişirme farklı çünkü et yemekleri yüksek ateşte pişirilmesi gerekir
Hamdım Piştim Yandım 28.07.2025 tüm parayı aselse gömdüm mertabi
Eh o sıra yakında görü$ürük TriumpHcım, ona göre dakka dukka say sende bakalım..
Forum Rules
Yer İmleri