Sayfa 327/1001 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. Doğu Akdeniz de İsrail ve mısır ile kıta sahanlığı anlaşmasi olmadan bu şartlarda kazanmamız mümkün değil. Olası Yunanistan ile çatışmada AB ve ABD karşımızda yer alırsa velevki bulduk. Ne katar beş kuruş verir. Ne Mısıra bir adım atarız ne Suriye'de. Elbette halkımız var doğu Akdeniz de ama geç kaldığımız kıta sahanlığı anlaşmasi olmadan olmaz. Mısır ve İsrail ile biran evvel dost olmalıyız. Yunanistan ve Rum lar İsrail, mısır, İtalya Lübnan ile bu konuda kıta sahanlığı anlaşmasi yapmış ve deniz hukukuna göre haklı şuan.

2. Bu adam Sisi ile ve İsrail ile anlaşamaz dolayısıyla poku yedik

3. Pazartesi olaki yükselirse ben elimde ne var ne yok çıkacağım. Bu adamlarla aynı kuyuya girmem dolar pozisyonlar kalacak hatta daha kuvvetlendirilebilir.ytd

araya bir covid hikayesi sıkıştırayım yer ve zamanda belirterek
    60 yaşalrında bir kadın 5 gün önce ateş boğaz ağrısı ve öksürük şikayetleri ile çankaya üniversitesi hasytanesine başvuruyor test yapılmıyor kan idrar ve muayene sonucund afaranjit denilerek evine gönderiliyor
    ertesi akşam ateş ve öksürük artınca bu defa keçiören eğitim ve araştırma hastanesine götürülüyor boğaz ağız ve kan tahlilleri, yapılarak evine gönderiliyor ertesi akşam sonucunuz negatif deniyor
    kadının ateşi artıp öksürüğe ishal, nefes darlığı eklenince dün gece tobb hastanesine gidiyorlar ve orası diyor ki biz hastayı kabul edemeyiz siz devlet hastanesine götürün denince ankara şehir ahstanesinin aciline gidiyorlar çekilen tomografide covidin ciğerlere indiği tespit edili,p direk yoğun bakıma yatırılıyor
    yani yapılan testlerin gerçekliği bile tartışılacak durumda
    düngece itibari ile 1 günde sadece ankara şehir hastanesine covid şüphesi ile gelen sayısı 781
    varın siz ankaradaki covidli sayısını hesap edin
    bir halt olacağı yok.

5. TSK, Yunanistan sınırına tank sevk etmeye başladı

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...sladi-6024303/

Tanklar, Suriye sınırından Yunanistan sınırına kaydırılıyor.
    https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...-kaydiriliyor/

Son dakika: TSK, tankları Suriye sınırından Yunanistan sınırına kaydırdı
    Son dakika haebri... Hatay'ın Reyhanlı ve Kumlu ilçelerinden iki ayrı tank konvoyu Edirne'ye hareket etti. Suriye sınırında bulunan tankların Yunanistan sınırına kaydırılması dikkat çekti.

https://www.takvim.com.tr/guncel/202...irina-kaydirdi

Tanklar, Suriye sınırından Edirne istikametine kaydırılıyor
    Glen son dakika bilgisine göre Türk Silahlı Kuvvetleri, Yunanistan sınırına tank sevk etmeye başladı. Hatay'ın Reyhanlı ve Kumlu ilçelerinde konuşlu tanklar, tırlara yüklenerek Edirne istikametine doğru yola çıktı.
    İHA
    Giriş Tarihi: 5.9.2020 16:43
    Son Güncelleme: 5.9.2020 16:45

https://www.sabah.com.tr/gundem/2020...yor-1599318133
    Son düzenleme : şahit; 05-09-2020 saat: 17:58.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by cml Yazıyı Oku
    XU100 gunluk

UV beklentim bu şekilde benim de.

Ytd
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. bu 24 ab başganlarına kadar tansiyon devam edecek gibi.
    Çıkarcağımız ders;
    dış politika,
    iç siyasete malzeme yapılmaz.
    Sonra yüzde bin haklı olduğunuz konuda, yalnız kalabilirsiniz.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    araya bir covid hikayesi sıkıştırayım yer ve zamanda belirterek
    60 yaşalrında bir kadın 5 gün önce ateş boğaz ağrısı ve öksürük şikayetleri ile çankaya üniversitesi hasytanesine başvuruyor test yapılmıyor kan idrar ve muayene sonucund afaranjit denilerek evine gönderiliyor
    ertesi akşam ateş ve öksürük artınca bu defa keçiören eğitim ve araştırma hastanesine götürülüyor boğaz ağız ve kan tahlilleri, yapılarak evine gönderiliyor ertesi akşam sonucunuz negatif deniyor
    kadının ateşi artıp öksürüğe ishal, nefes darlığı eklenince dün gece tobb hastanesine gidiyorlar ve orası diyor ki biz hastayı kabul edemeyiz siz devlet hastanesine götürün denince ankara şehir ahstanesinin aciline gidiyorlar çekilen tomografide covidin ciğerlere indiği tespit edili,p direk yoğun bakıma yatırılıyor
    yani yapılan testlerin gerçekliği bile tartışılacak durumda
    düngece itibari ile 1 günde sadece ankara şehir hastanesine covid şüphesi ile gelen sayısı 781
    varın siz ankaradaki covidli sayısını hesap edin
    Kızım İzmir'de bir hastanede COVİD servisinde Dr. şu aralar..
    Sabah konuştum..
    Gelenler.. çoğunlukla;
    -Düğüne gidenler
    -Komşu ziyaretine gidip,hal-hatır sorup kahve içtik..(ne olacak ki? diyenler..)
    -Şirket PErsonel servisleri....!
    -Hastaneden Ayvalık'a giden 2 hemşire, tekne turuna katılıp, covidi kapmışlar..

1,5 metre mesafe ÇOK ÖNEMLİ
    ve en çok farkedilmeden, ortamdan ELLE bulaşanlar (der)..
    Merdiven trabzanı, BIM'de,MIGROS'ta kasa etrafı elle temas, restauranlarda garsonların mesafeleri, tabaklar, bardaklar..
    1 COVİDLİ.. etkisi X50... olabiliyor

Sayfa 327/1001 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •