Dünyanın en zengin petrol ülkelerinden biri olan Kuveyt, nakit sıkıntısı çekmeye başladı.
Dünyanın en zengin petrol ülkelerinden biri olan Kuveyt, nakit sıkıntısı çekmeye başladı.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yunanistan masaya oturmak istemiyor...
Türkiyenin haklı oldugunu o da iyi biliyor...
Kaybedeceğini bilen biri mahkemeye çıkmak istermi, niye istesin ?
Türkiye’nin yeni büyük bir kargoya kavuştuğu bildirildi.
Koç Grubu’nun kurduğu Ay kargo adıyla Türkiye’nin en büyük kargo şirketlerinden olacak bir kargo grubunu kurdu.
Kargonun bayilik noktasında Aygaz, Arçelik, Beko bayilerini de kullanarak Türkiye’nin en ucra köşelerine kadar ulaşarak, en büyük kargo şirketinin faaliyete başladığı bildirildi.
https://www.habererk.com/ekonomi/tur...r-h132926.html
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ölü sayımız hergün bir önceki günden 5-6 artarken ağır hasta sayısının hee gün 20 den fazla artmaaı önümüzdwki 2 hafta içinde günlük ölü sayımızn 100 ün üzerine(resmi açıklama)çıkacağına işaret ediyor
bir halt olacağı yok.
Evini 26 milyon lira teklif eden Yunan’a satmadı
Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı, Yunan armatör Aristotle Onassis'in doğduğu ev olarak bilinen tarihi evini, Onassis Vakfı'nın 3 milyon Euro'luk (yaklaşık 26 milyon lira) teklifine rağmen satmadı.
“YUNAN BAYRAĞI DALGALANMASIN DİYE SATMADIM”
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...tmadi-6024942/
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Çocuklarının ve hatta belki torunlarının hayatını kurtarabilirdi o parayla.
Ama çocuklarının ve torunlarının hayatının ne önemi var ki?
Önemli olan yunan bayrağının dalgalanmaması.
Çünkü yunan bayrağı çok kötü bişi. Çok kaka bişi. Çok ayıp bişi.
...
LM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri