Dünyanýn en zengin petrol ülkelerinden biri olan Kuveyt, nakit sýkýntýsý çekmeye baþladý.
Dünyanýn en zengin petrol ülkelerinden biri olan Kuveyt, nakit sýkýntýsý çekmeye baþladý.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yunanistan masaya oturmak istemiyor...
Türkiyenin haklý oldugunu o da iyi biliyor...
Kaybedeceðini bilen biri mahkemeye çýkmak istermi, niye istesin ?
Türkiye’nin yeni büyük bir kargoya kavuþtuðu bildirildi.
Koç Grubu’nun kurduðu Ay kargo adýyla Türkiye’nin en büyük kargo þirketlerinden olacak bir kargo grubunu kurdu.
Kargonun bayilik noktasýnda Aygaz, Arçelik, Beko bayilerini de kullanarak Türkiye’nin en ucra köþelerine kadar ulaþarak, en büyük kargo þirketinin faaliyete baþladýðý bildirildi.
https://www.habererk.com/ekonomi/tur...r-h132926.html
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ölü sayýmýz hergün bir önceki günden 5-6 artarken aðýr hasta sayýsýnýn hee gün 20 den fazla artmaaý önümüzdwki 2 hafta içinde günlük ölü sayýmýzn 100 ün üzerine(resmi açýklama)çýkacaðýna iþaret ediyor
bir halt olacaðý yok.
Evini 26 milyon lira teklif eden Yunan’a satmadý
Manisa'nýn Akhisar ilçesinde yaþayan 85 yaþýndaki Mihriye Yalazý, Yunan armatör Aristotle Onassis'in doðduðu ev olarak bilinen tarihi evini, Onassis Vakfý'nýn 3 milyon Euro'luk (yaklaþýk 26 milyon lira) teklifine raðmen satmadý.
“YUNAN BAYRAÐI DALGALANMASIN DÝYE SATMADIM”
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...tmadi-6024942/
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Çocuklarýnýn ve hatta belki torunlarýnýn hayatýný kurtarabilirdi o parayla.
Ama çocuklarýnýn ve torunlarýnýn hayatýnýn ne önemi var ki?
Önemli olan yunan bayraðýnýn dalgalanmamasý.
Çünkü yunan bayraðý çok kötü biþi. Çok kaka biþi. Çok ayýp biþi.
...
LM-G710 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri