Sayfa 345/1001 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: Viop - XXIV

Dünyada ne kadar TERS İŞLER varsa,zararlı ve faydasız İSLAMCI Hükümet hepsine talip...

Atatürk havaalanına pist ilave et, yetmedi Sabiha Gökçen'e..
    Az maliyetle kapasiteyi arttır ..Söylediler,yazdılar.Yapmadılar..

PLANLAMA diye bir şey vardı.. Özal, Demirel bu işin adamıydı.. Ara ki plan bulasın?

Ha şimdi kapasiteleri %20,havaalanının .. Şaşkınlar..! Aptallıklarına doyum olmaz..
    Yeni havaalanın borçlarını yazmaya kalem yetmez yhu.. 20 milyar EUR taahhüt edilen ödeme varmış..
    Ayrıca devletin garantisi 5 milyar doların üzerinde..

Dünyanın en geri zekalı adamları birleşse gelse bu ülkede yönetime talip olsalar
    ne kadar zararları olurdu? İSLAMCIlardan fazla mı??

ŞEHİR HASTANELERİ hep yazılıyor ya;
    Sağlık Bakanlığı, şehir hastanesi müteahhitlerine, bu ayın ilk 7 ayında ödediği kira bedeliyle,
    1000 yataklı 3 yeni hastane yaptırabiliyor.

Bu kiralar 2040'lı yıllara kadar sürecek.

Bu kira ödemeleri için Merkezde rezerv olmadığı için 2 özel bankadan para alınmış..

Devlete bak?
    Batmışızda biri uyandırsa....Derin uykudayız...

Alıntı Originally Posted by Maximum Yazıyı Oku
    Başkan geçen senenin haberi. Yüreğimize indirecen [emoji16]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Banada bir şeyler oldu kafa dağıldı göremedim tarihi arkadaş haberi atmış neyse öndwn zamlı habeei yolladım. Zamda haftaya geli.
    inşallah 15 de kalır
    bir halt olacağı yok.

Bu arada bugün itibariyle 2 covidli tanıdık daha eklendi listeme bugün ki vaka sayısının 2 sini ben tanıyorum
    bir halt olacağı yok.

Türkiye Ekonomisini Anlamanın Yolu Termodinamik Yasalarını Öğrenmekten Geçer

https://www.stratejivefinans.com/tur...mpression=true

-Ekonomik büyüme; hane halkı tüketimi ve kamu kesimi harcamalarını finanse eden borçlanma politikaları üzerine kuruludur.
    Diğer bir deyişle borçlanma ile yaratılan kaynak ekonominin üç önemli alanı olan üretim teknolojisi, üretim kapasitesi ve insan gücünün eğitilmesi yerine tüketime akmaktadır.

-Kısa vadeli ekonomik politikaların bir bölümü, verimsiz ekonomik oyuncuları ayakta tutmak üzere kuruludur.
    Bu da kısıtlı kaynakların rekabetçi olan, katma değer yaratan oyunculardan verimsiz oyunculara transferini getirmektedir.

Güzel bi yazı...Burak Köylüoğlu'dan..

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    https://www.dw.com/tr/do%C4%9Falgaza...aha/a-50238341

Çıkarana kadar sıkın dişinizi indirim gelecek
    Doğalgaza normalde %50 indirim gelmeli. Doğalgaz fiyatları düştüğü için kür dahil %30-40 indirim gelmeli. Ama biz bu bütçe ile zam gelmese Yeter deriz.

7. Kerem kardeş, bu İslamcı kelimesini kullanmak doğru değil. Birileri bu mantıkla yanlış yapıyorsa bu dini bağlamaz. Din mi diyor git yolsuzluk ysp eşini dostunu göreve getir lüks yaşa. Etnik köken din ırk vs yanlış yapanı bağlar .

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Doğalgaza normalde %50 indirim gelmeli. Doğalgaz fiyatları düştüğü için kür dahil %30-40 indirim gelmeli. Ama biz bu bütçe ile zam gelmese Yeter deriz.
    Biz şu anda sabit fiyatla dolarla aldığımız için dolar arttıkça mecburen zam gelwcek kaldıki biz gazpromdan avrupadan çok daha pahalıya gaz alıyoruz. Aradaki fark kimlere gidiyor ticari sırdan çıkarılıp açıklanmalı.
    Ayrıca son 2 aydır dogalgaz fiyatları 1600 dolardan 2.500 dolara çıktı
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 345/1001 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •