Sayfa 488/993 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588988 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 3,897 - 3,904 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Bu konuya çok kafanı takma. Zorla birşey alamazlar. Anayasaya aykırı. Bende yıllardır var o borç 1 kuruş bile ödemedim. İlla ki silinecek o borç. Üstelik yurtdışında yaşamama rağmen yazmışlar yani.

Üstadım hangi hisselerden bahsediyorsunuz bize de söyleseniz biz de nasiplensek 3-5 birşeyler?
    Ustadim onur kardesim soyluyor ben degil
    Masallah tutturuyorda

2. hisse konusunda üstad websterdir ..tavsiyelerine uyun
    😀😌

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    YESIL Yeşil Yatırım Holding
    Dünden beri bir yeşil muhabbeti dönüyor
    Dün yazdıydım

4. benden hisse adi istemeyin üzgünüm
    webstera bi kac günlük sadece destek ciktim o kadar
    özeldem mesaj atarsaniz bu konuyla ilgili olumsuz cevap alirsaniz gönül koymayin

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Dünden beri bir yeşil muhabbeti dönüyor
    Dün yazdıydım
    Onur sayesinde bahce mobilyasinin fitigi cikti

6. Hisse adı isteyen yok üstadım. Biz nasıl ki yatırım yaptığımız fonlar hakkında konuşuyoruz ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz ayrıca kimseye de al sat demiyoruz. Herkes kendi fikirlerini paylaşıyor ki forumun amacı da bu değil mi?
    E sizlerin de bir hisse hakkında fikirleri analizleri varsa paylaşabilir. Yani sonuçta 1001 çeşit hisse fon vs. var hepsine göz atamayız. Herkes dikkatini çeken bir şeyler paylaşırsa bizler de kendi hür aklımızla analiz eder sizin düşüncelerinize katılırsak kendi irademizle yatırım yapar katılmazsak yapmayız.
    Yani şu kadar basit bir şey için "kolumu kessen hisse adı vermem." triplerine girmeye gerek var mı gerçekten?

Ftse ve dax arti 2 de
    Nasdaktan arti 5 bekleriz

Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Hisse adı isteyen yok üstadım. Biz nasıl ki yatırım yaptığımız fonlar hakkında konuşuyoruz ve düşüncelerimizi paylaşıyoruz ayrıca kimseye de al sat demiyoruz. Herkes kendi fikirlerini paylaşıyor ki forumun amacı da bu değil mi?
    E sizlerin de bir hisse hakkında fikirleri analizleri varsa paylaşabilir. Yani sonuçta 1001 çeşit hisse fon vs. var hepsine göz atamayız. Herkes dikkatini çeken bir şeyler paylaşırsa bizler de kendi hür aklımızla analiz eder sizin düşüncelerinize katılırsak kendi irademizle yatırım yapar katılmazsak yapmayız.
    Yani şu kadar basit bir şey için "kolumu kessen hisse adı vermem." triplerine girmeye gerek var mı gerçekten?
    Ustadim sozunuz banaysa
    Ben soylesem inan verirdim
    Zaten ben aldigim hisseleri adiyla paylasiyorum burada
    Ekgyo var elimde patlamis
    Bekliyorum oyle
    Baska dusuncem olsa zaten alirim aldigimida yaziyorum buraya

Sayfa 488/993 İlkİlk ... 388438478486487488489490498538588988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız