Sayfa 381/1002 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    O günki fiyat değil, bir sonraki fiyattan satılır.

Yatırımcıların New York Stock Exchange(ABD), NASD** (ABD), London Stock Exchange (İngiltere) piyasalarının açık olduğu günlerde saat 13:30�a kadar verdikleri katılma payı satım talimatları talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatı üzerinden yerine getirilir.
    Alım da bugun sabah verilen emir, yarınki kapanıs fiyatından işlem görür değilmi, peki kapanış fiyatı için saat kaç olarak baz alınıyor yabancı hisse fonlarında, yanı abd. Kapanış fiyatındanmı, geceki kapanış fiyatıylamı işlem görürüyor,

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Arkadaşlar dün sabah yay ve aft alış girmiştim bugün ki fiyattan mı alınır fikri olan var mı?

3.  Alıntı Originally Posted by ada Yazıyı Oku
    Arkadaşlar dün sabah yay ve aft alış girmiştim bugün ki fiyattan mı alınır fikri olan var mı?

Saat 13:30 öncesi verilen talimatlar gün sonunda oluşacak fiyat üzerinden ertesi iş günü, 13:30 sonrası veya tatil günlerinde verilen talimatlar ise ertesi iş günü sonunda oluşacak fiyat üzerinden 2. iş günü gerçekleştirilir.

4.  Alıntı Originally Posted by ada Yazıyı Oku

Dün ingiltere kapalı olduğu için, yarın sabah tefastaki fiyattan gerçekleşir.

5.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    Qinvest dağılımları da gelmiş. EIC BLCYT yanında sembolik KCHOL almış. EID'nin hisse seçimleri temmuzla aynı, ekleme-çıkarma göremedim.
    EIB deki Kira Sertifikaları oranı çok yüksekmiş %20.38, ondan yerinde sayıyor bu bir kaç gündür.

6.  Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    EIB deki Kira Sertifikaları oranı çok yüksekmiş %20.38, ondan yerinde sayıyor bu bir kaç gündür.
    Bakalim bugun basini yukari kaldiracak mi.
    PPF ayarindaydi kac gundur.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Peki biz küçük şeytan kira sertifikalarının neden düştüğünü bulduk mu? Ben hala cozemedim..

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    kcholü bizde mi alsak ? tkf de almıştı sanki. Bütün fonlar giriyorsa vardır bir bildikleri
    Bende var temmuz düşüşüyle iyi düştü ve toparlanmadi pd/dd çok düşük. Dipte olduğunu düşünüyorlar demek

Sayfa 381/1002 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •