Sayfa 10/92 İlkİlk ... 891011122060 ... SonSon
Arama sonucu : 731 madde; 73 - 80 arası.

Konu: TURSG - Türkiye Sigorta A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bu haber benide endişelendirdi ama prim üretimleri ve teknik dengeleri görüp işleri karlı mı yapacaklar göreceğiz. Halks içlerinde en karlısıydı. Devlete yapılan sigortalar karsız olabilir ama piyasaya yapılan karlı olmalı yoksa tvf nin birinci amacı olan temettü riske girer.
    1 yıllık dönemde ciddi paralar kazandığım kağıdımla lansman günü portföyümdeki kalanları da satarak helalleştim😉
    Hem yazdığınız sebeplerden hem de sayın CB nın bireysel emeklilik ile ilgili söylediği sözler bana bu satışı yaptırdı..
    Uzun vadeli yatırımcı arkadaşlar için bir şey diyemem ama kısa vade ve daytrade yapanlar bilanço dönemlerinde belki 3-5 bırakabilir diye düşünüyorum.
    Herkese bol kazançlar

2. He bunu yazinca ermis oluyorsun kutlamamizmi gerekiyor ne yapalım şimdi

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. “ Eğer yönetim güzelim şirketi ve kağıdı hiç etmezse harika bir birleşme oldu. ”

Birleşme sonrasında yazmıştım bunu. Tam olarak kastettiğim husus buydu.

Örneğin, THY tamamen özel sektörün sahipliğinde olsaydı pandemi öncesi belki 50 TL’leri görebilirdi.

4. şimdiden iç karartmaya gerek yok ben yine de kamu pojeleri dışında ucuza sigorta yapılacağını sanmıyorum.Bunu da 9 aylık bilanço da görürüz.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    şimdiden iç karartmaya gerek yok ben yine de kamu pojeleri dışında ucuza sigorta yapılacağını sanmıyorum.Bunu da 9 aylık bilanço da görürüz.
    sayın pit sayın cumhurbaşkanının ve atilla benlinin söylemlerinde sizi endişelendiren durum ne oldu çok merak ettim,sayın benli daha konuşmasının başında sürdürülebilir büyüme ve karlılık dedi daha ne desin ben anlamadımm kusura bakmayın olumsuz hangi konuşma oldu saygılar

6. "Diğer yandan karı odak olarak almadığımız için daha büyük kaynağın kullanımının vatandaşa yansımasında maliyet de az olacaktır."
    Buradaki ifade biçimi beni düşündürdü. CB nın konuşmasını hiç önemsemiyorum, sonuçta o siyasetçidir. Ama Atilla Benli şirketin başındaki kişidir. Ticari bir işletmenin odağı sürdürülebilir karlılık ve nakit akışı olmalıdır.
    Aslında söylemlere çok takılmadan ticari faaliyetlerin sonuçlarına odaklanıp neler olup bittiğini finansal tablolarda net bir şekilde çözebiliriz.
    Şimdilik bekleyip finansal raporları beklemek lazım gibi.
    İyi akşamlar
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Kamusal alanda ki tüm sigorta poliçelerinin çok cüzi bir kar marjı ile yapılacağı netleşti. Amaç devletin sigorta masrafını azaltmak, bu yapılırken şirketin kar etmesi pek olası değil. Sayın CEO muz da açıkça dile getirmiş. Bunu açıkçası şirketin 1. Önceliğine getirmelerini beklemiyordum. Görünen o ki kamuyu zararına fonlayacaklar şirket eliyle, bu durumda kalan hisselerimi de portföyümde tutup tutmama arasında çok kararsız kaldım.
    Sondaj kuyusunu 850 milyona-Akkuyuyu 650 milyona demek ki bedavaya sigortalamislar bunlari da yazin lutfen😁

Bence satin gercekten hatta kotuleyin uzerine sattiktan sonra...

Piyasa degeri 7 milyar olan bir hissenin yil sonu bilanco kari 1 milyar 300 milyon olur mu yil sonu bilancosu 7 milyar olmali mesala bedava kesiyorlar cunku!

Berbat bir hisse batiracak devlet burayi!

Zararina sigorta kesecekler!

1000 liralik kaskoyu 100 liraya kesecekler!

Mesela Turkcell gibi bir sirketi -Kozal gibi bir devi -
    Turksati-Turktelekomu-Sondaj gemilerini-Caykuru-
    Bankalardan kesilen dasklari-

8.  Alıntı Originally Posted by Royalci Yazıyı Oku
    Sondaj kuyusunu 850 milyona-Akkuyuyu 650 milyona demek ki bedavaya sigortalamislar bunlari da yazin lutfen😁

Bence satin gercekten hatta kotuleyin uzerine sattiktan sonra...

Piyasa degeri 7 milyar olan bir hissenin yil sonu bilanco kari 1 milyar 300 milyon olur mu yil sonu bilancosu 7 milyar olmali mesala bedava kesiyorlar cunku!

Berbat bir hisse batiracak devlet burayi!

Zararina sigorta kesecekler!

1000 liralik kaskoyu 100 liraya kesecekler!

Mesela Turkcell gibi bir sirketi -Kozal gibi bir devi -
    Turksati-Turktelekomu-Sondaj gemilerini-Caykuru-
    Bankalardan kesilen dasklari-
    Botaşi -Ptt yi-Bedavaya sigortaliyorlar satmak lazim!

Aynen sondaj gemisini 200 milyona-Akkuyuyu 650 milyona- Karadenizde ki dogalgaz cukurunu 850 milyona bedavaya sigortaladiklari gibi bedavsyz sigortaliyorlar.

Devletin baska kurunlara yaptirdigi sigortayi kendi kurumuna ysptiracagi icin uzerinde ki sigorta yukunu azaltip ords ki parayi da Turkiye Sigortaya Girdirdigi icin satmak lazim !

Sayfa 10/92 İlkİlk ... 891011122060 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •