Sayfa 537/993 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

1. Amazon Türkiye'yi deneyin. Çok iyiler. Daha ikinci gün gelen siparişim olmadı. Ertesi gün getiriyorlar. Hizmet 10 nomero.

2.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    4 ünüde farklı dükkanlardan mı alıyorsunuz yoksa hepsi tek dükkan mı?
    farkli farkli aldim hep

Sukur lokum bugun de tavan
    Ne balliyim

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Allah allah
    Adam kaputu dagitmis
    Tabiki kiracak
    ben 2011 de arabayı satarken o zaman park yerinde şe..sizin teki kaputa el büyüklüğü kadar yapıştırıcı dökmüştü, boyatmak zorunda kaldık. sattığım adam almadan öce abi senin araba takla atmış ya da önden sağlam çarpmışsın fiyat düş demişti.
    Ben hızlıca satmak adına tabi dediği düşüş rakamının yarısı kadar fiyat inmiştim öyle almıştı. 3 ay sonra aradı arabası yolda kalmış trigger kayışını değiştirmek zorunda kalmış benden indiği fiyatın 3 misline kayışı değiştirmek zorunda kalmıştı.
    Üstat diyeceğim adalet bir şekilde öyle ya da böyle geliyor

5.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    farkli farkli aldim hep
    hepsini aynı dükkandan alıp satıcıya mail atarsanız hepsini bir kutuya koyun diye tr ye geldiğinde ayrı ayrı 20-30 tl ödemek durumunda kalmazsınız devletbabaya. Tek vergi kesilir sadece onu ödersiniz. Gerçi mercedese biniyorsunuz ama gene de belirtiyim dedim
    Burada yazmış olduğum bilgi,yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatırım uzmanlarınıza danışın.

Onurum lokumun alicilarina bakarmisin
    Kac m bekliyor alista gardasim hadi gozunu seveyim

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Onurum lokumun alicilarina bakarmisin
    Kac m bekliyor alista gardasim hadi gozunu seveyim
    neyine bakayim anlamadim

8.  Alıntı Originally Posted by sevinen Yazıyı Oku
    hepsini aynı dükkandan alıp satıcıya mail atarsanız hepsini bir kutuya koyun diye tr ye geldiğinde ayrı ayrı 20-30 tl ödemek durumunda kalmazsınız devletbabaya. Tek vergi kesilir sadece onu ödersiniz. Gerçi mercedese biniyorsunuz ama gene de belirtiyim dedim
    dogru haklisiniz ama istedigim modeller ayni saticida olmuyor yoksa sizin düsündügünüzü bende düsündüm

Sayfa 537/993 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •