Sayfa 390/1002 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,113 - 3,120 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    NNF %1 in üzeri getirmiş. Kötü fon diyenler düşünsün
    NNF candır, 2 haftadır taşıyorum. %5 kar bıraktı

2.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Uc gunde bir aydan fazla geriye gittik kurdaki yukselis de torpuleyemedi secime kadar tutmaya devam edicem uzun vadede sikinti gormuyorum evladiyelik biriktirenler icin

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Çok doğru bir tespit. Her iki fon da rüştünü ispatlamışlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

4. Amerikan piyasalarının yönü ve beklentiler;

5.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    "Altın'a yaptığımız yatırım söz konusu ise; örneğin 100 liralık altın hesabınız 110 TL olduğunda 110 TL'nin %10'uvergilendirilir."

Ben mi yanlış anladım? Gerçi sonra %1 olarak düzeltiliyor ama o da yanlış değil mi?

Şuradan başlıyor; https://youtu.be/bsBN9NBWQjc?t=1779

6.  Alıntı Originally Posted by alpermete Yazıyı Oku
    "Altın'a yaptığımız yatırım söz konusu ise; örneğin 100 liralık altın hesabınız 110 TL olduğunda 110 TL'nin %10'uvergilendirilir."

Ben mi yanlış anladım? Gerçi sonra %1 olarak düzeltiliyor ama o da yanlış değil mi?

Şuradan başlıyor; https://youtu.be/bsBN9NBWQjc?t=1779
    %1 vergi sadece alışta kesilir. Altını aldıktan sonra değer artışı vs. yüzünden herhangi bir vergi ödemezsiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    %1 vergi sadece alışta kesilir. Altını aldıktan sonra değer artışı vs. yüzünden herhangi bir vergi ödemezsiniz.
    Evet, hanımefendiyi canlı yayında da uyardım ancak ısrarla bu şekilde olduğunu anlattı. Biraz daha dikkatli olmak gerekiyor bu tarz sunumlarda.

8.  Alıntı Originally Posted by alpermete Yazıyı Oku
    Evet, hanımefendiyi canlı yayında da uyardım ancak ısrarla bu şekilde olduğunu anlattı. Biraz daha dikkatli olmak gerekiyor bu tarz sunumlarda.
    Dikkatsizlik mi yoksa bilinçli mi yapıyorlar çözemedim. Gram ile fonun kendilerine göre avantajları ve dezavantajları var. Gramın dezavantajını yanıltıcı bir şekilde anlatıp fona teşvik etmek bence etik değil. Bir kere "100 liralık altın 110 lira oldu buradan %1 vergi (dil sürçmesini dikkate almıyorum)" demesi tamamen yanıltıcı.

Sayfa 390/1002 İlkİlk ... 290340380388389390391392400440490890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •